Pilnmēness 2023. gada 7. janvārī: kādas svarīgas lietas šajā dienā jādara zodiaka zīmēm

Vēdu astroloģe Nadežda Černiševa stāstīja par maģiskā pilnmēness iezīmēm, kas notiks 7.janvārī, kas sakrīt ar pareizticīgo Ziemassvētkiem.

Ko eksperte iesaka katrai zodiaka zīmei šajā laikā, noskaidroja abiem.info.

Mēness disks savu maksimumu sasniegs labajā Punarvasu zvaigznājā. Šī ir cēla zvaigžņu galaktika, pilna gudrības un maiguma pret to, ko viņa dara.

Tādas pašas sajūtas piedzīvosim arī mājas sfērās, kur krīt Mēness.

Pašā pilnmēness laikā mēģiniet būt vienatnē ar sevi mierā un klusumā. Pilnmēness uzbudina nervus cilvēkiem ar kustīgu psihi, tāpēc jāturas no tiem tālāk, lai nesanāktu konfliktā. Iespējamas arī galvassāpes, nespēks un bezmiegs – tā ir lietu kārtībā, turklāt šāds stāvoklis pāries vienas dienas laikā.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šajā pilnmēness laikā vajadzētu izrādīt vairāk mīlestības un maiguma saviem jaunākajiem radiniekiem. Nāciet ciemos pie sava brāļa vai māsas ar kūku un runājiet ar viņiem no sirds uz sirdi. Tāpat tuvāko divu nedēļu laikā tu būsi gudrības un sapratnes personifikācija komunikāciju jomā.

Tagad jūs pieņemat pārdomātus lēmumus un esat filozofiski par citu trūkumiem. Šajā laikā mēģiniet paņemt pildspalvu un uzrakstīt īsu stāstu; negaidīti pat jums var piedzimt cienīgs darbs.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šajā periodā vajadzētu pievērst uzmanību vecāku ģimenei. Parādiet savas rūpes par viņiem, kā viņi savulaik rādīja par jums, un to, kas patiesībā un joprojām liecina. Jums būs īsti ģimenes svētki, pilni siltuma un labām sarunām.

Lasi arī: Ir atvērta jauna veiksmes straume: trīs zodiaka zīmes tuvākajās dienās pārklās laimes vilnis

Tāpat Vērši var izrādīt savu dāsnumu finanšu jomā, ziedot nelielu summu tiem, kam tas nepieciešams. Nepielaid cilvēkus, kuri tev uzticēs savus noslēpumus šajā laikā, turiet tos ar visu atbildību.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā pilnmēness Dvīņiem vajadzētu izrādīt mīlestību pret sevi. Jā, jā, mēs bieži sev par kaut ko pārmetam un pārmetam, bieži vien esam neapmierināti ar savu izskatu. Slavējiet sevi, pasakiet sev spogulī, ka esat skaista tieši tāda, kāda esat. Palutiniet sevi ar kādu patīkamu pirkumu, dodieties uz randiņu uz skaistu restorānu un nobaudiet gardēžu ēdienus.

Arī šajā periodā ir labvēlīgi uzsākt jaunu treniņu un nodarboties ar sportu, ja tajā slēpjas dvēsele.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Leave a Comment