Pilnmēness 2023. gada 7. janvārī: kādas svarīgas lietas šajā dienā jādara zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem šajā pilnmēness laikā vajadzētu izmēģināt spēkus labdarībā un nodot daļu savas mīlestības svešiniekiem vai dzīvniekiem, kuriem nepieciešama aprūpe. Palīdzībai ne vienmēr ir jābūt finansiālai, jūs varat doties uz suņu patversmi un palīdzēt brīvprātīgajiem staigāt bezpajumtniekus.

Tāpat būtu labi šo laiku veltīt garīgajai attīstībai. Lasiet filozofiskas grāmatas, skatieties lekcijas par dažādām reliģijām, nodarbojieties ar jogu vai meditāciju. Jebkura no šīm darbībām labvēlīgi ietekmēs jūs nākamo divu nedēļu laikā.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām ir jāizrāda mīlestība un rūpes pret saviem vecākiem radiniekiem un draugiem. Pagatavo gardas vakariņas un aicini ciemos sev sirdij tuvos cilvēkus. Neaizmirstiet par tiem, kas jums palīdzēja dzīves ceļā. Varbūt kāds kolēģis par jums izteicās kādu vārdu vai klasesbiedrs ir devis mājienu, kas lika jums nopelnīt. Vārdu sakot, laiks pateikties tiem, kas ir tuvumā.

Arī Lauvas šajā laikā var sapņot vērienīgi, Mēness tam ir labvēlīgā stāvoklī. Paņemiet piezīmju grāmatiņu un pierakstiet tajā visas savas trakākās vēlmes.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šajā pilnmēness laikā un divas nedēļas pēc tā Jaunavām ir svarīgi izrādīt savas siltās jūtas pret kolēģiem. Cepiet pīrāgus vai kūciņas un izturieties pret darbiniekiem tieši tāpat, bez iemesla. Varbūt kāds iegrimst bezgalīgā biznesā, un jūs varat to mazliet izlādēt? Palīdziet, jūs nezaudēsit, jūs joprojām esat labākais strādnieks, un cilvēks būs apmierināts.

Ja esat pašnodarbinātais un jums pieder savs uzņēmums, tad uzdāviniet klientiem nelielas dāvanas. Viņi ne tikai tiks aizkustināti, bet arī atkal atgriezīsies pie jums.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem visu savu maigumu vajadzētu adresēt tēvam. Un nav tik svarīgi, vai tu esi tēta meita vai ne vissiltākās jūtas starp jums. Būt pieaugušam nozīmē atbrīvoties no aizvainojumiem un izturēties pret tiem filozofiski, jo tie sabojā jūsu dzīvi, nevis likumpārkāpēju. Apmeklējiet savu vecāku, uzdāviniet kaut ko jauku un runājiet ar viņu no sirds uz sirdi.

Šajā periodā ir arī labi pateikties skolotājiem par viņu zināšanām, kā arī par pacietību, ko viņi izrādīja jūsu mācību procesā. Viņi būs priecīgi pat tad, ja vienkārši piezvanīsit un apsveiksit svētkos.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vienkārši ir pienākums sarīkot saviem vecvecākiem neaizmirstamas brīvdienas. Sapulciniet visu ģimeni pie  galda, apskatiet vecās fotogrāfijas un atcerieties smieklīgus stāstus no bērnības. Šajā dienā veciem cilvēkiem vairāk nekā jebkad agrāk nepieciešama mazbērnu uzmanība.

Ja jūsu senči vairs nav dzīvi, atcerieties viņus ar labu vārdu un padomājiet par labajiem darbiem, ko viņi izdarīja jūsu labā. Labvēlīgi ir arī iegādāties albumu un sākt veidot dzimtas koku. Jūsu darbs tiks nodots no paaudzes paaudzē.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Tas, uz kuru ir vērsts viss  pilnmēness labums, ir ļoti tuvu – tas ir jūsu dvēseles radinieks. Sarunā viņai pārsteiguma randiņu, sagatavo mīļu mazu dāvaniņu un izbaudi viņas patieso prieku.

Ja starp jums radušies kādi pārpratumi, laiks mierīgi visu pārrunāt un padomāt, kā situāciju labot un atjaunot sajūtu līdzsvaru. Ģimenes locekļi sazinās, ja tas ir labi jūsu partnerim, tad tas ir labi jums. Mīlestības formula ir vienkāršāka, nekā šķiet no pirmā acu uzmetiena.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šajā pilnmēness ir jārūpējas par savu veselību, pat ja tas ir absolūtā kārtībā. Palutiniet sevi ar labsajūtas masāžu vai ceļojumu uz veselības kūrortu, un pats galvenais, labi izgulieties un mēģiniet ievērot ikdienas rutīnu. Jūsu ķermenis jums par to pateiksies un priecēs jūs ar spēku un izturību daudzus gadus.

Lasi arī: Ir atvērta jauna veiksmes straume: trīs zodiaka zīmes tuvākajās dienās pārklās laimes vilnis

Parādiet arī līdzjūtību saviem ienaidniekiem. Cilvēks nekļūst dusmīgs no lielas laimes, viņš var tikai just līdzi. Starp citu, ļaunākie ienaidnieki bieži vien iegūst labākos draugus.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Jūsu bērni ir tie, par kuriem jūs vienkārši esat parādā, lai padarītu šo  pilnmēnesi brīnišķīgu un neaizmirstamu. Vairāk apskāvienu, vairāk! Sekojiet sava bērna piemēram un pavadiet šo dienu tā, kā viņš vēlas. Vecāks ir laimīgs, ja viņa bērns ir laimīgs.

Arī šajā laikā ir labvēlīgi nodoties radošumam. Ja jums vēl nav šāda hobija, ir pienācis laiks to iegūt. Tagad ir tik daudz dažādu iespēju, ka acis ieplešas. Viens no tiem noteikti atbilst jūsu gaumei.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šajā pilnmēness ir jāsniedz viss siltums un rūpes savai mātei. Aizvediet viņu uz teātri, uzdāviniet viņai ziedu vai dodieties kopā iepirkties un ieprieciniet viņu ar saviem pirkumiem. Mātes bieži ziedo savas intereses bērna dēļ, tu jau esi paaudzies, kad tad vēl viņu lutināt, ja ne tagad?

Arī turpmākajās divās nedēļās derētu veltīt laiku komforta radīšanai mājā. Nelielas izmaiņas dekorā var būtiski mainīt. Ja kaut kur kaut kas nokrīt vai nolobās, laiks naglot un pielīmēt. Mazo nepilnību novēršana galu galā sagādās jums prieku.

Leave a Comment