Pilnīgas izmaiņas: ”WhatsApp sagatavojis saviem lietotājiem lielu pārsteigumu”

Lietotāji varēs nofotografēt sevi, pēc tam WhatsApp analizēs attēlu un uz tā pamata izveidos 3D modeli, kuru var pielāgot. Būs iespēja izvēlēties ādas krāsu, sejas formu, vecumu, apģērbu un daudz ko citu.

Šo pašu e-veidolu varēs izmantot sava profila fotoattēla vietā vai papildus tam. Turklāt tas tiks parādīts, veicot balss un video zvanus. To redzēs sarunu biedri, un tas pilnībā aizvietos lietotāja profila fotoattēlu un iniciāļus.

WhatsApp messenger izstrādātāji nolēma ieviest šādu jauninājumu 2022. gada sākumā, pamazām to attīstot. Tomēr tikai tagad jautājums ir nonācis līdz praktiskai īstenošanai.

Lasi vēl: Pirmdienas rīts sācies ar sēru vēsti: Savā dzimšanas dienā miris 23 gadus vecs puisis, kurš bija svarīgs iekš VUGD

Pakalpojuma beta versijā jauna funkcija var parādīties jau 2022. gada augustā, savukārt parastajiem lietotājiem tas būs pieejams līdz gada beigām pēc programmas atjaunināšanas uz pašreizējo versiju, izmantojot App Store vai Play Market.

Papildus iespējai šādu iemiesojumu parādīt citiem, to varēs izmantot uzlīmēs gan viena, gan grupu tērzēšanā, turklāt pašam tās nebūs jāveido manuāli – visu paveiks īpaša tehnoloģija, kas ir jau tiek veikta iekšējā testēšana ziņojumapmaiņas programmā.

Leave a Comment