28.jūlijā būs bail iziet ārā: no kā vajadzētu piesargāties

Šī mēness enerģija liks jums pēc iespējas mazāk afišēt savu dzīvi un nedalīties ar nākotnes plāniem. Kā arī šis būs laiks, kad rūpīgāk pārdomāt savas finanšu plūsmas un ņemt vērā riskus.

Atpūta, tāls ceļojums vai svētceļojums tagad pilnā mērā iekļausies jūsu grafikā. Tā būs iespēja mierīgi pārdomāt esošās problēmas un tēmas, kas rada satraukumu, kā arī palīdzēt rast atbildes un risinājumus uz sev svarīgiem jautājumiem, uzņemt spēkus, nostiprināt savu emocionālo un enerģētisko potenciālu. 28.jūlijā gaidāms pilnmēness.

Jaunā mēness pārmainošās, varbūt pat kādā ziņā nedaudz revolucionārās enerģijas rosina pārskatīt savu viedokli, pasaules uzskatus, un, lai tā notiktu, ir labi atrast iespēju pabūt vienatnē, uz brīdi izolēties no ierastā sociālā loka.

Lasi vēl: Diemžēl slikta ziņa visiem skolēnu vecākiem sākoties nākošajam gadam

Tajā pašā laikā jūlija beidzamās dienas ir labs periods intelektuālajam darbam, izpētei un vajadzīgās informācijas meklēšanai. Lai gan komunikācijā ar citiem būs liela spriedze – daudzi cilvēki būs tendēti izteikt impulsīvas piezīmes, skarbus izteikumus, un viņi gribēs uzspiest savu viedokli.

Var “uzpeldēt” seni aizvainojumi un pretenzijas attiecībās ar radiniekiem, partneriem, un būs nepieciešama liela izturība un savaldība, lai izvairītos no strīdiem un konfliktiem.

Leave a Comment