Pētnieki ir noskaidrojuši, kura grupa ērcēm ir Patīkamākā; Tās uz Jums metīsies virsū momentā!

Pētījums par ērču izvēlēm atklāja interesantas tendences. Šķiet, ka visgaršīgākām ērcēm ir otrā  grupa, jo tā tika izvēlēta 36% gadījumu. Savukārt trešā grupa parazītiem izrādījās mazāk pievilcīga, to izvēloties tikai 15% gadījumu.

Šī eksperimenta atkārtošana vairāk nekā simts reizes ļāva zinātniekiem iegūt uzticamus datus par ērču uzvedību. Šie rezultāti stimulē turpmākus pētījumus, lai labāk izprastu parazītu izvēles un preferences, kas savukārt palīdzēs attīstīt efektīvākas stratēģijas, lai brīdinātu iedzīvotājus un novērstu ērču uzb***umus.

Lai pasargātos no šiem kaitīgajiem kukaiņiem, ir pieejami daudzi līdzekļi, tostarp ēterisko eļļu izmantošana. Šīs dabiskās eļļas ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā kontrolēt ērces. Tās izstaro aromātu, kas ērcēm liek attālināties, tādējādi nodrošinot cilvēku aizsardzību pret šiem kukaiņiem. Šādiem vienkāršiem, bet efektīviem risinājumiem var būt liela nozīme, mazinot ērču uzbr**umu risku.

Cilvēkiem, kuriem ir A grupas  grupa, ir ieteicams būt īpaši piesardzīgiem attiecībā uz ērcēm un Laimas sli***as risku. Šiem indivīdiem rūpīgi jāapģērbjas, lai pasargātos no ērcēm, kas var pārnēsāt šo sl***u. Šķiet, ka ērces ir īpaši pievilcīgas cilvēkiem ar A  grupu, bet interesanti, ka tiem, kam ir B grupas  , šķiet, ir dabīgs aizsardzības mehānisms, kas attur ērces.

Vai tev bija zināms par šo interesanto  grupu saistību ar ērču pievilcību?

Lasi arī : Ko darīt ja Bankomāts norijis karti un nedod To atpakaļ? Šeit ir tikai viens solis, lai nepaliktu bez naudas

Turklāt, ir daudzas smakas, kuras ērces nepatīk, un kuras var palīdzēt mums atvairīt šos kaitīgos kukaiņus:

Ēteriskās eļļas: Dažas ēteriskās eļļas, piemēram, citrona, eikalipta, lavandas vai piparmētru eļļas, ir pierādījušas savu efektivitāti ērču atbaidīšanā.

Ķiploki un sīpoli: Šie spēcīgi aromātiskie produkti var būt nepatīkami ērcēm un palīdzēt tās atturēt.

Ciedru eļļa: Ciedru eļļa ir zināma kā efektīvs līdzeklis ērču atbaidīšanai, jo tā satur vielas, kas ir nepatīkamas šiem kukaiņiem.

Šie dabiskie līdzekļi ne tikai palīdz pasargāt no ērču uzbr***miem, bet arī nodrošina papildu aizsardzību pret iespējamajiem infekciju riskiem, ko var nest šie kukaiņi.

Vinegretes smarža: Augu infūzijas, kas satur etiķi un citronu, ir pazīstamas ar savu spēju izdalīt nepatīkamu smaržu, kas atbaida ērces. Šādi līdzekļi ir viegli pieejami un var būt noderīgs papildinājums, nodrošinot papildu aizsardzību āra piedzīvojumiem.

Neem eļļa: To atzinīgi novērtē par tās pretķēlu un insekticīdām īpašībām, kas var būt noderīgas, lai atbaidītu ērces. Šī eļļa ir viens no dabīgajiem līdzekļiem, kas pieejams, lai veicinātu drošību āra aktivitātēs, it īpaši dabā.

Kedaras eļļa: Kedaras eļļa ir vēl viens dabīgs līdzeklis ērču atbaidīšanai. To iegūst no kedra koka, un tās specifiskā smarža rada barjeru, kas var novērst ērču uzb***mus. Arī šī eļļa ir pieejama un var būt noderīga, nodrošinot papildu drošību āra aktivitātēs.

Izmantojot šīs dabiskās smakas, ir iespējams uzlabot savu aizsardzību pret ērcēm. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka dažādi līdzekļi var būt efektīvi dažādiem cilvēkiem un situācijām. Tāpēc ir vērts eksperimentēt un atrast tos līdzekļus, kas vislabāk atbilst tavām vajadzībām un komforta zonai.

Leave a Comment