Pensionāru došanās uz vieniem no Latvijas kapiem izvēršas murgā un patiesā izbīlī

Pensionāru došanās uz vieniem no Latvijas kapiem izvēršas patiesā murgā. Abas pensionāres neko šādu nebija gaidījušas un bija stipri sabijušās. 

Kādu pirmdienu Leontīna kopā ar savu māsu Regīnu devās uz Pļavnieku kapiem, lai koptu savu radinieku atdusas vietu. Tomēr viņas nebija gaidījušas ko pavisam nelāgu.

Abas padzīvojušās kundzes nemaz nenojauta, ka kāds svešinieks slēpjas krūmos, un uzmanīgi vēroja Leontīnu un Regīnu, kas devās uz kapu vietu.

Kamēr sievietes nesa atkritumus uz konteineriem, zaglis jau bija izskrējis no sava slēpņa un paķēris maisus, kas bija novietoti uz krēsla pie kapu kopiņas.

Leontīna stāsta: “Mēs aizgājām un ielikām atkritumus konteinerā, bet atgriežoties, uzdūrāmies uz vīrieša. Iespējams, ka mēs nejauši nobiedējām viņu, bet mēs neko aizdomīgu pat nenojautām.” 

Tomēr izradījās, ka kungs ir nozadzis abu sieviešu somiņas. Lai gan kundzes stipri nepārdzīvo, jo par laimi makus ar naudu un telefonus atstājušas mājās.

Lasi vēl: Atklāj jaunāko informāciju par traģisko avāriju Kuldīgas pusē, kurā gāja bojā četri cilvēki

Ceļā atpakaļ uz automašīnu sievietes izlēma runāt ar citiem kapa apmeklētājiem, cerot, ka kāds ir pamanījis zagli, kā izrādījās, viņi nebija vienīgie, kuri cieta no zagšanas – arī kādai citai vecai sievietei tika nozagts telefons.

Tomēr zagšana ir noziedzīga darbība, un tos aizliegtās darbības veidus izskauž un risina Latvijas policija un tiesu sistēma. Vispārīgi ir svarīgi informēt policiju par jebkuriem aizdomīgiem notikumiem un rīkoties ar piesardzību, lai novērstu iespējamos zagšanas gadījumus. Ziņošana par aizdomīgām situācijām var palīdzēt nodrošināt sabiedrības drošību un noziedznieku saukšanu pie atbildības.

 

Leave a Comment