Pēkšņi aizsaulē devusies filmu režisore, māksliniece un rakstniece; Pēdējās dzīves stundās viņu ieskāva tuvinieki

Pēkšņi aizsaulē devusies filmu režisore, māksliniece un rakstniece. Pēdējās dzīves stundās viņu ieskāva tuvinieki, kuri pavadīju viņu uz to sauli. 

Ko nozīmē atrasta monēta?

Vēl viena zīme, kas liecina par neredzamā aizbildņa klātbūtni mājā, ir monētu atrašana. Ja jūs nejauši atrodat monētu savā mājā vietā, kur tās nevarētu būt, vai ja kāds jums uzdāvina monētu, jums jāpievērš īpaša uzmanība šim atradumam. Bieži atrastā monēta parasti liecina par neizpildītiem cilvēka solījumiem.

Tādējādi sargeņģelis atgādina savam aizbildnim par kādu parādu. Ne katra monēta ir jūsu Eņģeļa pavediens. Atskaņas monētai ir jābūt konkrētai. Tai ir jāizraisa kādas aizraujošas sajūtas vai patīkamas atmiņas. Pievērsiet uzmanību datumam uz monētas, rakstam, nominālvērtībai. Ja skaitļi atkārtojas, to uzskata par Eņģeļu numerāciju.

Tā, piemēram, trīs divnieki monētas emisijas datumā kalpo kā Eņģeļa norāde, ka visas grūtības un sarežģītie uzdevumi tiks atrisināti viegli un laikus. Un jums nav iemesla uztraukties.

Ir vērts pievērst uzmanību arī tam, par ko jūs domājāt vai ko lūdzāt, pirms ieraudzījāt monētu? Atrastā monēta ir jūsu sargeņģeļa pavediens. Ja jūs šaubāties par sava lēmuma pareizību vai nezināt, kā rīkoties, šajā brīdī atrastā monēta ir Eņģeļa vēstījums. Jums tikai pareizi jāatšifrē pavediens un jādara tas, ko jums saka sirds.

 

Aizsaulē devusies kulta kinorežisora Frānsisa Forda Kopolas sieva

Kalifornijā aizsaulē devusies amerikāņu dokumentālo filmu režisore, māksliniece un rakstniece Elinora Kopola. “Krusttēva” triloģijas autora sieva bija 87 gadus veca.

Elinora Kopola uz viņsauli devās piektdien, 12. aprīlī, savās mājās Roterfordā, Kalifornijā. Pēdējās dzīves stundās viņu ieskāva tuvinieki.

Elinora ir dzimusi 1936. gada 4. maijā Losandželosā. Viņas tēvs nomira, kad viņai bija 10 gadi. Vīrietis strādāja par politisko karikatūristu laikrakstā Los Angeles Examiner. Viņa ieguva grādu lietišķajā dizainā Kalifornijas universitātē.

Ar savu nākamo vīru Elinora iepazinās šausmu filmas “Vājums 13” uzņemšanas laukumā 1962. gadā. Šī filma bija Frānsisa Forda režijas debija, meitene tolaik bija filmas mākslinieciskā vadītāja asistente.

Gadu vēlāk Elinora palika stāvoklī un pāris apprecējās. Pēc kāzām viņiem piedzima pirmais dēls Džankarlo. Pēc diviem gadiem pārim piedzima vēl viens dēls Romāns, bet 1971. gadā – meita Sofija. Jaunākie pāra bērni sevi realizēja kino.

Lasi vēl: No 15. aprīļa daudzus Latvijas šoferīšus sagaida izmaiņas, kuras nāksies ņemt vērā, lai izvairītos no barga soda!

Par filmu “Tulkošanas grūtības” Sofija saņēma “Oskaru”. Romāns kļuva par filmas “Pilnmēness valstība” scenārija līdzautoru, saņemot “Oskara” nomināciju. Kopola vecākais dēls nomira 22 gadu vecumā laivošanas negadījumā.

 

Leave a Comment