Pēc senajām tradīcijām ir ļoti svarīgi otrajās lieldienās nepārkāpt šos tautas likumus, lai nevajātu neveiksmes

Ir atļauti arī zivju ēdieni, graudaugi un graudaugu ēdieni, dārzeņu kotletes un kāpostu tīteņi, liesas maizītes, griķu pankūkas, dārzeņu salāti un pat liesi deserti.

Pasaules garīdznieki atgādina, ka otrajās lieldienās nav pareizi stāvēt pie plīts un gatavot ēdienus. Visas maltītes ir jāsagatavo jau iepriekš, lai svētku laikā var tikai atpūsties un baudīt svētku noskaņojumu.

Būtiski ir atcerēties, ka šajā laikā ir svarīga pozitīva attieksme, jo negatīvā izraisīs tikai neveiksmes, konfliktus un sarežģītas situācijas, tadēļ esiet tikai pozitīvs. 

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras līdz aprīļa beigām kļūs laimīgas, jo pats Visums viņas apbērs ar dāvanām

Barojiet putnus šajā dienā – uz bagātu un apmierinošu dzīvi un iestādiet vītolu stādu – mieram un harmonijai ģimenē. Ja līdz šai dienai viss sniegs nokusis, maijs būs saulains un silts.

Ja sākās krusa, pāri mājas slieksnim bija jāmet vītola zars, tika uzskatīts, ka tas pasargās ražu no izkalšanas. Tomēr pat dižā Vanga reiz ticēja, ka ienesot pār mājas slieksni pūpolzarus, veiksme tevi nepametīs ļoti ilgi un jums būs gaidāms ļoti ražīgs un bagātīgs gads.

 

Leave a Comment