59 gadu vecumā šo pasauli pametis cienījams aktieris un mākslinieks; viņš sevi kino atdeva 12 savas dzīves gadus

Šis aktieris ir zināms, gan kino, gan teātros. Viņš atdeva sevi skatuvei 12 gadus. Viņš to darīja no sirds un viņa kolēģi apstiprina, ka ne reizi viņš par savu darbu nebija sūdzējies. 

Šodien no šīs pasaules ir aizgājis slavenais teātra un kino aktieris Vadims Volkovs. Viņam bija 59 gadi. Vadims Volkovs aizgaja Sanktpēterburgā.

Volkova kolēģi norādīja, ka viņš teātrim atdevis 12 savas dzīves gadus, kur šajā laikā nospēlējis 12 lomas dažādās izrādēs – Seviļas bārddzinis, Žozefīne un Napoleons, Pēdējais ķīniešu brīdinājums, Četri tango par mīlestību un citās.

“Mākslinieks strādāja ārpus lomas, izmantojot visas viņa talantam piešķirtās krāsas – no liriskiem līdz komiskiem,” viņi teica teātrī. – Volkova radītie tēli vienmēr ir bijuši režisora ​​ieceres neatņemama sastāvdaļa: tie ienesa dzīvu elpu dramaturgu izdomātajos stāstos un padarīja tēlus atpazīstamus, reālus un neaizmirstamus. Apveltot varoņus ar dzīvību, Vadims Kimovičs skatuvei atdeva visu.

Lasi vēl: ”WhatsApp” pēc ilgām diskusijām un ķildām nācis klajā ar svarīgu jauninājumu visiem saviem lietotājiem!

Volkovs arī filmējies filmās un televīzijā. Viņa kontā ir vairāk nekā 30 darbu, viņš spēlējis seriālos “Sasisto laternu iela”, “Grūtniecības tests”, “Jūras velni” un citos.

 

Leave a Comment