Pēc ilgas cīņas ar smagu un grūtu slimību aizsaulē devusies Latvijas leģenda; Viņš muzicējis kopā ar Raimondu Paulu

Pēc ilgas cīņas ar smagu un grūtu slimību aizsaulē devusies Latvijas leģenda. Viņš muzicējis kopā ar Raimondu Paulu. Šī ir sēru diena visai Latvijai. 

Interesanti:

Daudzi cilvēki saviem sapņiem piešķir lielu nozīmi. Viņi tajos meklē nozīmi un pat konsultējas ar sapņu skaidrotājiem. Taču ticīgajam nevajadzētu apstāties pie tā, ko viņš ir sapņojis.

Kāpēc aizgājējs nāk sapnī? Visbiežāk cilvēki uzskata, ka šādi sapņi ir saistīti ar laikapstākļu izmaiņām. Senos laikos ticēja, ka aizgājušo cilvēku ierašanās nozīmē daudz ko. Ja aizgājējs bija smaidīgs un jautrs, cilvēkam viss izvērsīsies labi.

 

Pēc ilgas cīņas ar smagu un grūtu slimību aizsaulē devies Latvijas džeza leģenda Ivars Galenieks, ar sēru vēsti savā Facebook profilā dalījusies viņa meita Liene Galeniece.

Ivars Galenieks bija ļoti talantīgs un inovatīvs cilvēks. Viņš guva ievērojamu atzinību kā kontrabasists Latvijā, sadarbojoties ar daudziem cienījamiem džeza mūziķiem un sniedzot ieguldījumu daudzos projektos un albumu ierakstos, kā ziņo Latvijas Radio 3.

 

Viņa muzikālā sadarbība ietvēra darbu ar tādiem slaveniem māksliniekiem kā Raimonda Paula un neatņemamu lomu. Raimonda Raubiško trio. Turklāt viņš sniedza savu ieguldījumu LNSO/Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī un Latvijas Valsts Operetes teātra orķestrī.

Lasi vēl: “Maxima” veikalos novērojamas milzīgas rindas, jo klienti steidzās iegādāties konkrētu produktu

Lasi arī: Vienkārši sarīvēju bietes. Rādu, kādu izcilu gardumu no tām varu pagatavot!

Vēlākajos gados viņš pārcēlās uz Norfolku, Anglijā, kur turpināja iesaistīties muzicēšanas aktivitātēs dažādās grupās. Paralēli muzikālajai karjerai Galenieks demonstrēja arī savas zināšanas kā klaviermeistars un pat sarakstīja grāmatu, sniedzot vērtīgus padomus topošajiem klavieru pircējiem.

Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem!

 

Leave a Comment