Pēc dažām sekundēm bērns bija jāatvieno no ierīces. Kad vecāki noliecās, lai atvadītos, palātā pēkšņi ienāca ārsts

Ar savu pēdējo elpu viņa uzticēja man savas rokas. Es redzēju, cik viņa ir neaizsargāta. Bet it kā viņa būtu lasījusi manas domas, viņa pēkšņi ar vienādu spēku satvēra manu pirkstu. Bellai pēkšņi sāka celties ķermeņa temperatūra, viņa atkal kļuva sārta, un pamodās panikas stāvoklī. Viņa sāka kliegt, līdz beidzot varēja nomierināties.

Aparatūra sāka pīkstēt, un ārsts iesteidzās palātā. Visi domāja, ka mazā meitene mirs, taču viņas rādījumi pēkšņi normalizējās, kas bija milzīgs pārsteigums slimnīcas personālam. Pēc dažu nedēļu ilgas medikamentu lietošanas Bella beidzot varēja atgriezties mājās. Esmu dzīvs un vesels.

 

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm atlikusī nedēļa pavērs jaunas un spilgtas iespējams; nepalaidiet garām!

Piecu mēnešu laikā kopš Bellas pārvērtībām viņa bija kļuvusi par citu cilvēku. Mazulīte priecīgi smaidīja un spēlējās ar draudzenēm, mati bija atauguši. Lī un Frančeska savu meitu sauc par Ziemassvētku brīnumu, jo pirms sešiem mēnešiem neviens nevarēja iedomāties, ka Bella izdzīvos.

Mēs visi ilgojamies redzēt visus slimos bērnus veselus tādā pašā brīnumainā veidā. Ja tavā sirdī ir tāda vēlme, dalies ar šo stāstu ar draugiem!

 

Leave a Comment