Pēc 15.novembra ierobežojumi ir gaidāmi, taču ne visi. Lūk, kas mūs sagaida!

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) iepriekš pieļāva, ka pēc 15. novembra, kad beigsies teju četras nedēļas ilgusī mājsēde, dzīve nevakcinētajiem būs vēl grūtāka.

“15. novembrī atgriezīsimies pie “zaļā režīma”, kad skolas atsāks mācības klātienē un patlaban pilnībā slēgtās nozares atsāks darbu, pamatā jau vakcinētajiem. Bet no 15. novembra pret Co**d-19 nevakcinētajiem ierobežojumi būs pat lielāki. Pēc 15. novembra nevakcinētajiem nekas nekļūs vieglāk,” pauda Kariņš, raksta delfi.lv

Lasi vēl: No 1.novembra daudziem lietotājiem pārstās darboties lietotne ”WhatsApp”; iemesls

Arī Vese***as ministrs Daniels Pavļuts (AP) iepriekš atzina, ka pēc mājsēdes pret Co**d-19 vakcinēto dzīve atgriezīsies “zaļajā režīmā”, taču tiem, kas joprojām būs izvēlējušies nevakcinēties, jārēķinās ar stingrākiem ierobežojumiem.

Jau ziņots, ka Co**d-19 izplatības ierobežošanai un Slim**cu atslogošanai Latvijā no 21. oktobra līdz 15. novembrim ieviesti stingrāki epidemioloģiskās drošības pasākumi jeb mājsēde.

Mājsēdes laikā no pulksten 20 līdz pulksten 5 tiks ieviesta komandantstunda, skolēnu brīvlaiks ir pagarināts līdz oktobra beigām, šajā laikā nevar sniegt skaistumkopšanas pakalpojumus, kā arī klātienē nevar saņemt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus.

COMMENTS

Leave a Comment