Pēc 10 dienām glābēji Krievijā atrada Kristību laikā noslīkušās sievietes līķi: lūk, kur tas atradās..

Iepriekš tika ziņots, ka Oredežas zemledus straumes ātrums sasniedz 3 m/s, un tieši šīs spēcīgās straumes dēļ Anna tik ātri nokļuva zem ledus. Šis iemesls sarežģīja meklēšanu: nebija zināms, kur meklēt sievietes līķi. Vietu, kur sieviete atrasta, brīvprātīgie vēl nav paziņojuši, taču viņi izteica līdzjūtību tuviniekiem. Operācijas laikā rotas dalībniekiem nācies cīnīties ne tikai ar aukstumu un ledu, bet arī ar interneta lietotāju “palīdzību”, kuri zināja sniegt dažādus padomus.

“Ļoti lūdzam zīlniekus, ekstrasensus un burvjus nedot mums padomus, kur sievieti meklēt. Dažādas pazīmes pēc tautas metodēm nepalīdzēs,” – brīvprātīgie vērsās pie visiem tiem, kas gribēja piedalīties meklēšanā.

Lielais komentāru daudzums skaidrojams ar to, ka Annas traģēdija bija īsts šoks visiem krieviem: viņas dzīve izbeidzās tik ātri un negaidīti, ka izraisīja cilvēkos visspēcīgākās emocijas – bailes, sāpes par bērniem, kas palikuši bez mātes, līdzjūtību pret tuviniekiem, kas zaudējuši sievu un meitu.

Lasi vēl: Latvijā šobrīd ir ļoti maz karavīru; tiek pacelts jautājums par obligāto dienestu šai cilvēku grupai

“Liels Jums paldies!” – rakstīja cilvēki brīvprātīgajiem, kuri atrada Annu. “Dvēselei grūti rast mieru, šī ziņa mani tik ļoti satrieca, gribās vienkārši raudāt. Izjūtu milzīgu aizvainojuma sajūtu par tik absurdu nāvi un līdzjūtību pret bērnu, kas redzēja pašu ļaunāko, kas dzīvē var notikt”. Tagad Annas tuvinieki varēs no viņas atvadīties, bet tikmēr turpināsies izmeklēšana, lai noskaidrošu, kurš būs atbildīgs par divu bērnu mātes nāvi Kunga Kristību svētku laikā.

COMMENTS

Leave a Comment