Pazudušās māmiņas Annas Jansones vīrs dalās ar sirdi plosošu ierakstu saistībā ar savu sievu

Izmantojot apjomīgus cilvēkresursus un tehnoloģiskās metodes, turpinās mātes Annas Jansones meklēšana. Tomēr līdz šim mēģinājumi atrast sievieti ir izrādījušies nesekmīgi. Meklēšanā aktīvi iesaistījušies Valsts Pol***jas un Zemessardzes darbinieki, kā arī kinologi un brīvprātīgie. Turklāt meklēšanas operācijā tiek izmantoti droni.

Tāpat turpinās izmeklēšana un specializētā ekspertīze kriminālprocesā par Annas Jansones četrus mēnešus vecās meitas Luīzes bojā eju. Dienu pēc abu personu pazušanas Jelgavas novada Valgundes pagastā nomas automašīnā tika atrasts nedzīvs ķermenis.

Valsts Pol***ja atkārtoti aicina iedzīvotājus sniegt jebkādu būtisku informāciju, kas varētu palīdzēt sievietes meklēšanā. Lai sazinātos ar policiju, lūgums zvanīt 110. Pašlaik pazudušā sieviete bija ģērbusies pelēkā mētelī, melnos džinsos un melnos zābakos; tomēr iespējams, ka viņai piederēja papildu apģērbi.

1989.gadā dzimusī Jansone kopā ar jaundzimušo meitu Luīzi Evertovsku 1.novembrī aptuveni pulksten 9 no rīta izgāja no viņu dzīvesvietas Pētersalas ielā Rīgā. Valsts Pol***ja, saņemot informāciju par mātes un meitas pazušanu, nekavējoties izdeva viņu izsludināšanu par meklēšanā esošu personu statusu un uzsāka visaptverošus meklēšanas pasākumus.

Minētajā dienā varas iestādes veica sievietes un bērna iespējamo izmitināšanas vietu pārbaudi, kā arī veica rūpīgu apkārtējo teritoriju izmeklēšanu. Pol***ja noskaidroja, ka 1.novembra rītā no savas dzīvesvietas īslaicīgai lietošanai nomātā transportlīdzeklī izbrauca sieviešu dzimuma privātpersona un nepilngadīga persona.

Pirms četrām stundām Annas vīrs soctīklos publiskoja ļoti emocionālu ierakstu, kurš aizskāra līdz sirds dziļumiem daudzus lasītājus. Lasītāji novēlēja Annas vīram neatlaist rokas un noteikti ticēt un cerēt, ka sieva pavisam drīz atgriezīsies atpakaļ pie ģimenes sveika un vesela!

Lasi vēl: Vīratēvs abiem bērniem uzcēla māju. Pārcēlāmies uz turieni, bet nenojautām, ka mūs sagaidīs īstas šausmas!

Leave a Comment