Pazudušās Annas vīrs nācis klajā ar ļoti nozīmīgu paziņojumu! “Ir pienācis īstais brīdis!”

Annas Jansones vīrs, Juris Evertovskis, ir dalījies ar jaunām fotogrāfijām sociālajā vietnē “X”, kurās redzama viņa pazudusī sieva. Šīs bildes tiek publicētas ar mērķi atvieglot identifikāciju un veicināt sabiedrības iesaistīšanos meklēšanas procesā.

Juris uzsvēra, ka šīs fotogrāfijas datējas no 2021. vai 2022. gada, un viņš cer turpināt meklēšanas centienus, lai atrastu arī vēlākos attēlus, kas varētu sniegt jaunāku informāciju par Annas atrašanās vietu vai stāvokli. Viņš izsaka pateicību par sabiedrības atsaucību un kopīgo piepūli, lai atjaunotu pazudušo sievieti.

Šī iniciatīva ir vērsta uz plašāku publiku, piedāvājot plašāku informāciju un iesaistot cilvēkus aktīvā atbalstā meklēšanas procesā. Juris izsaka cerību, ka kopīgais darbs novedīs pie Annas Jansones atrastās vai saņemtās palīdzības, sniedzot viņai un viņas ģimenei vēlamos atbildes un atvieglojot šo grūto laiku.

Paziņots, ka 1989. gadā dzimusi Anna Jansone joprojām tiek intensīvi meklēta. Šī dramatiskā notikumu virkne sākās 1. novembra rītā, kad Jansone izgāja no savas mājas Rīgā, Pētersalas ielā, kopā ar savu šogad dzimušo meitu Luīzi Evertovsku.

Pēc informācijas saņemšanas par abu sieviešu neskaidro pazušanu , policija nekavējoties reaģēja, izsludinot meklēšanu un uzsākot plašus izmeklēšanas pasākumus. Dienas laikā tika pārbaudītas vairākas adrešu vietas, kur sieviete ar bērnu varētu atrasties, un veikti rūpīgi meklēšanas soļi apkārtnē. Policisti konstatēja, ka 1. novembra rītā sieviete ar nomas automašīnu pameta savu dzīvesvietu.

Leave a Comment