Pazudušās Annas Jansones vīrs nācis klajā ar publisku paziņojumu; Nu man tas ir jāpasaka atklāti!

“Man bija pieredze internetā un virtuālajā vidē, kur naids, aizvainojumi un pat draudi man nav sveši. Šie notikumi kļuvuši par ikdienu, lietojot sociālajos tīklos un tiešsaistes spēlēs.

Juris Evertovskis, dzīvesbiedrs saistībā ar pazudušo Annu Jansoni, dalās savos sajūtu izpausmēs sociālajā tīklā “X”. Viņš izsaka aicinājumu tiem draugiem, kas pārdzīvo viņa vārdiem veltītos komentārus, saglabāt mieru.

Juris Evertovskis aktīvi mijiedarbojas sociālajā tīklā “X”, un daudzi interneta lietotāji nevar saprast viņa izturēšanās noslēpumainību un neizprotamo rīcību.

Komentāri plūst ar izbrīnu par to, kāpēc viņu neuztver kā aizdomās turamo, un kā tas ir iespējams, ka viņš tik brīvi pārvietojas, turklāt arī meklē savas sievas fotogrāfijas, lai tās publiskotu.

“Vai neviens nedomā par to, ka viņš varētu būt vainīgs ? Viņš maldina gan policiju, gan brīvprātīgos. Paskatoties uz viņa runas stilu, ir skaidrs, ka viņš stāsta melus un izstaro nervozitāti. Viņš runā ar trīcējošu balsi, atklājot informāciju nejauši, izsakot sarežģītus teikumus, kas dažviet nesakrīt, un vispār ķeroties savā sarunā,” raksta viens no “X” lietotājiem.

“Vai normāls vīrietis patiešām nevar vienkārši atrast fotogrāfijas ar savu sievu, nevis meklēt tās kādā slēptā vietā pirms gada vai diviem?”

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment