Pazudušās Annas Jansones vīrs dalās ar emocionālu un līdz sirds dziļumiem skumju ziņu

Anna Jansone, kura 1.novembrī izgāja no dzīvesvietas, vairāk nekā mēnesi tiek meklēta vērienīgi, tomēr viņa vēl nav atradusies.

Dārgā, piedod, ka uz dzimšanas dienu sezonu man nebija spēka sagatavoties. Bet Ziemassvētku dāvana tevi jau gaida.

Taču informēju, ka Ziemassvētku dāvana jau ir sagatavota un gaida tavu saņemšanu, kā savā profilā “X” mikrovietnē norāda Juris Evertovskis.

 

Jansones vīrs svētdien, 26.novembrī, nāca klajā ar publisku paziņojumu par to, kas tiek uzskatīts par gada pēdējo meža meklējumu. Diemžēl sniegs traucē visus meklējumus un patlaban viss ir pārtraukts.

Lasi arī: Policija paziņo lielus jaunumus par abiem aizturētajiem mazās Justīnītes lietā! Atklājas drausmu lietas

Pēc viņa teiktā, tiek uzskatīts, ka nav praktiski turpināt meklēšanu mežā, līdz sniega sega pazudīs, jo, lai potenciāli atklātu nozīmīgus atradumus, būtu nepieciešams darbietilpīgs katra kvadrātmetra tīrīšana.

Turklāt pat ar šādiem centieniem joprojām nav skaidrības par meklēšanas pamatīgumu. Šobrīd likumsargi, sadarbojoties ar kolēģiem no dažādām iestādēm, kā arī brīvprātīgajiem, tostarp brīvprātīgo organizācijām, neatlaidīgi cenšas noskaidrot Jansones atrašanās vietu.

Arī interesanti: Aunam neērtas situācijas, bet Strēlniekam iespējamas pārmaiņas dzīvē; Dienas horoskops 11. decembrim visām zodiaka zīmēm

Leave a Comment