Pazīmes, ka kāds pastāvīgi domā par tevi

Kad jūs emocionāli pieķeraties cilvēkam, starp jums rodas neredzama enerģētiska saikne. Pat ja neesi tuva un nesazinies, vari just, vai viņam ir prieks vai skumji. Šāda emocionāla komunikācija notiek ārpus laika un ārpus telpas.

 

Kā jūs zināt, vai šī persona domā par jums?

1. Negaidīts emociju uzliesmojums

Iedomājies, ka tu lieliski pavadi laiku un izklaidējies, bet negaidīti un bez iemesla uznāk neizprotamas skumjas. Ja tas notiek ar jums, tas nozīmē, ka kāds, ar kuru jūs pašlaik neesat kopā, domā par jums.

 

2. Sapņi ar konkrētu cilvēku

Savos sapņos jūs varat redzēt, ko viņš dara, kā viņš izskatās un ko viņš saka. Jūs esat enerģētiski saistīti, un sapnis var pastāstīt par to, kas notiek viņa dzīvē un kas ar viņu var notikt nākotnē. Un viņa parādīšanās tavā zemapziņā ir saistīta ar to, ka viņš tevi atceras un caur sapni cenšas ar tevi sazināties.

 

3. Iemīlēšanās

Daudzi cilvēki uzskata, ka liktenis liek iemīlēties kādā noteiktā cilvēkā, bet tu iemīlies kādā, kurš jau domā par tevi, par mūsu īpašībām, par to, ka spēj apmierināt viens otra dziļās vajadzības. Tieši tāpēc cilvēki savā dzīvē piesaista to vai citu cilvēku. Tāpēc, ja tev blakus ir kāds, kurš griežas tavā telpā, tas nozīmē, ka viņš daudz domā par tevi.

 

4. Persona pastāvīgi atrodas jūsu telpā

Kad kāds domā par jums, viņa zemapziņa vienmēr tieksies, lai jūs būtu savā redzes laukā. Dziļi sirdī viņš vēlēsies būt tuvāk, viņš gribēs zināt, ko jūs darāt un ar ko pavadāt laiku. Viņš var pat nesastapt jūs tieši, bet redzēt jūs tuvumā.

 

5. Kājas

Pastāv zemapziņas saikne starp nodomu (domām) un to, kur jūs dodaties (pēdas), tādēļ, ja novērojat, ka cilvēka kājas (deguns, ceļgalis) ir vērstas jūsu virzienā, tad šī persona daudz domā par jums.

 

6. Viņš tuvojas jums bez iemesla.

Kad cilvēks jūs interesē, viņa zemapziņa meklēs veidus, kā jūs piesaistīt savā dzīvē. Viņš vēlēsies vērsties pie jums, pat ja tam nav objektīvu iemeslu.

Lasi vēl: Kotletes bez cepšanas. Šo gardo maltās gaļas ēdienu gatavoju cepeškrāsnī. Vienkārši un mazāk satraukumu

7. Tu bieži domā par šo cilvēku

Protams, kad jūs aizraujaties ar kādu, jūsu domas pārņem jūsu uzmanības objekts. Bet, ja jūs pēkšņi un bez iemesla sākāt domāt par kādu, tas nozīmē, ka viņš domā arī par jums. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad domas par cilvēku parādās no nekurienes.

Leave a Comment