Pazīmes, ka jūs savam partnerim neinteresējat; #2 notiek visbiežāk

Parasti jau komunikācijas sākumā cilvēki parāda savu patieso motivāciju un vērtības. Bet ne vienmēr mēs varam to izsekot vai pamanīt, jo mēs vēlamies mīlestību, siltumu. Dažreiz mēs vērtējam cilvēku pēc sevis, uzticoties viņam un nepievēršot uzmanību neatbilstībām.

 

Mani bieži uzrunā sievietes, kuras nonāk grūtās, bieži vien toksiskās attiecībās. Un, kad mēs sākam analizēt šos stāstus, izrādās, ka cilvēks sākotnēji pārraidīja sevi un parādīja savus nodomus.

 

Protams, ir stāsti, kad partneris pielāgojas sievietes lūgumam, piemēram, uzzinājis par viņas vēlmēm. Viņš sāk spēlēt lomu. Bet, kā liecina prakse, cilvēks nevarēs spēlēt pastāvīgi un ilgu laiku, viņš joprojām ik pa laikam sevi parādīs. Un šīs neatbilstības bieži vien ir redzamas ar neapbruņotu aci. Nav viegli izlikties.

Apskatīsim dažas skaidras pazīmes, kas liecina, ka partneris par tevi neinteresējas, bet risina savas problēmas uz tava rēķina.

Vispirms viņš rūpējas par savu prieku

Protams, katrs cilvēks domā par sevi un saviem priekiem. Bet šeit jautājums ir atšķirīgs. Kad partneris domā tikai par sevi un saviem jautājumiem, ignorē tavas vēlmes, lūgumus, tad tas ir aicinājums uz to, ka viņu interesē sava labklājība uz tava rēķina.

Lasi vēl: 5 kaitīgas frāzes, kuras jums nevajadzētu mierināt savu bērnu, pretējā gadījumā jūs kļūsit zaudētājs

Viņš dara tikai to, kas viņu interesē.

Tas ir, viņam ir vienalga, ka tiek ievērotas arī jūsu intereses komunikācijā. Viņš vēlas iegūt to, kas viņam ir svarīgs. Pat ja varētu šķist, ka viņš to dara tavā vietā.

Turpini skatīt pārējās pazīmes nākošajā lapā

Leave a Comment