Pazīmes, ka jūs savam partnerim neinteresējat; #2 notiek visbiežāk

Viņš neielaižas dialogā

Viņš izlemj, kas un kā notiks. Dažreiz jums tas var patikt, jo tas ietilpst jūsu pieprasījumu zonā. Īpaši smagos gadījumos partneris var rīkoties pat pretēji. Gribi atpūsties mājās – viņš tevi aizvilks uz kalniem. Jūs vēlaties iet dejot un beigās skatīties garlaicīgu filmu mājās.

Viņš neuzņemas atbildību

Jūs domājat, ka jums ir attiecības, un viņš to noliedz. Bet tajā pašā laikā jūs pat varat gulēt kopā. Viņš to var izskaidrot ar to, ka nav gatavs ne garīgi, ne finansiāli. Un tā tiešām varētu būt taisnība. Tāpēc vispirms ir jāizlemj, vai piekrītat šai saskaņošanai.

Viņš ignorē jūsu lūgumus pēc palīdzības vai atbalsta

Viņu nemaz neinteresē jūsu problēmas. Jo viņam ir svarīgs prieks blakus, ko viņš saņem, sazinoties. Un tev droši vien liekas, ka kārtējo reizi labāk neko neprasīt. Kāpēc kaitināt cilvēku, vai ne?

Lasi vēl: Nosauktas 4 zodiaka zīmes, kuras sagaida liela veiksme un laime 2023.gadā

Viņam nerūp tavas jūtas un viņš nedod siltumu

Kopumā tavas jūtas viņam nav svarīgas. Viņš pat var noliegt, ka jums ir šādas jūtas pret viņu. Piemēram, viņš var runāt par to, kā nav iespējams iemīlēties cilvēkā pāris tikšanās reizēs, un lūgt jūs neizgudrot no zila gaisa.

Jūs vienmēr zināt un jūtat, kad kaut kas noiet greizi. Un jūs varat atšķirt patiesu interesi no lietošanas. Katrā cilvēkā ir vadlīnijas.

Leave a Comment