Pāvels Globa trim zodiaka zīmēm paredz finansiāli bagātu pilnīgi visu februāri

Svari

Svarus arī var apskaust, jo februāris viņiem atnesīs jaunu atklājumu prieku, kā arī lielus karjeras plānus un nākotnes horizontus. Šajā mēnesī jūs uzzināsiet tādu informāciju, kura jūs ātri padarīs neticami bagātus, neatkarīgi no tā, ar ko jūs tagad nodarbojaties.

Šonedēļ Svaru dzīvē būs pārmaiņas. Kaut kas var apbēdināt Svarus, kaut kas iepriecināt. Bet koncentrēties uz negatīvajiem aspektiem nav tā vērts. Jūs tos pārvarēsiet. Jums ir jābūt pozitīvam un jāvirzās uz priekšu.

 

Auns

Auniem paveiksies ar naudu, viņiem atdos parādus, turklāt gan cilvēki, gan pats Visums, kurš arī ir no Auniem aizņēmies vērienīgu summu. Februāris saliks visu savās vietās, bet Auni spēs ieņemt līdera pozīcijas savā darbā vai biznesā, bet varbūt atvērs kaut ko pilnīgi jaunu!

Lasi vēl: Prū, Paipere un Peidža atkal kopā: ”Amulets” atgriežas zelta sastāvā

Bet Aunus gaida ilgi gaidīts personiska rakstura priekšlikums. Un tas mainīs šīs zīmes pārstāvju dzīvi. Taču darbā ir vērts kritiski pārskatīt savas aktivitātes un ieviest korekcijas. Nākamajā nedēļā Auniem īpaši rūpīgi jāieklausās apkārtējos un jāņem vērā viņu viedoklis.

 

Leave a Comment