Pāvels Globa strikti atbild: Tuvojas baltā svītra: trīs zodiaka zīmes, kas martā sāks dzīvi no nulles

Uz vietas nestāv arī uzņēmīgās Lauvas. Martā šīs zīmes pārstāvji sev atklās jaunas iespējas tālu prom no mājām. Kāds izšķirsies par došanos prom ārpus valsts robežas.

Tur viņi varēs atrast papildus ienākumu avotu. Braucieni, ceļojumi – tas viss jau martā gaidā Lauvas. Kāds pat izmainīs ģimenes stāvokli. Lauvas saņems bildinājumu no savas otrās pusītes, vai arī paši piedāvās iestāties laulībā.

Marta otrajā pusē Lauvām būs iespēja patiešām būtiski papildināt sava maciņa saturu. Pat tad, kad šķiet grūti, esiet gatavs iet uz savu mērķi. Atkāpšanās plāns planētām nepatiks un veiksme var novērsties.

Marta mēnesī var sagaidīt arī lielākus izdevumus, taču, neskatoties uz to, nebūs sajūtas, ka nauda kūst kā sniegs pavasara saulē.

Marts kļūs par pārmaiņu laiku arī Jaunavām. Šī pārkārtošanās skars attiecības ar tuviniekiem, kā arī karjeru. Daudzus gaida mīlestība tālu prom no mājām. Citi riskēs nomainīt ierasto darba vietu. Un arī šajā ziņā Jaunavas var gaidīt panākumus.

Lasi vēl: Leģendārais Volfs Mesings savulaik nosaucis 3 zodiaka zīmes, kam šis gads būs īpaši laimīgs. Lūko, vai esi starp tām!

Lai mēnesis būtu finansiāli veiksmīgs, ir jāplāno darbi un jāturas pie plāna. Ir svarīgi nerīkoties spontāni, bet gan uzklausīt draugu un ģimenes padomus, kuriem var būt noderīgas atziņas.

 

Leave a Comment