Pāvels Globa sešām zodiaka zīmēm paredz skarbus pārdzīvojumus. Bet kas gaida pārējos?

Astrologs Pāvels Globa paziņoja par Baltā Mēness ieiešanu Auna zīmē. Šis notikums, kas notika Lieldienu priekšvakarā, modina cilvēkos labākās kareivīgās īpašības – apņēmību, drosmi, gatavību doties kaujā, aizstāvot taisnīgu lietu.

Nākamo mēnešu situācijas mudinās cilvēkus ātri pieņemt atbildīgus un bezkompromisa lēmumus.

Mežāžus, Vēžus, Svarus un Aunus gaida skarbs scenārijs

Uz Baltā Mēness tranzītu Auna zīmē visasāk reaģēs kardinālā krusta zīmju pārstāvji – Mežāži, Vēži, Svari, un, protams, paši Auni. Viņi biežāk nekā citi ir iesaistīti varonīgo notikumu virpulī. Viņiem vajadzētu sagatavoties visgrūtākajam scenārijam, kas var prasīt ievērojamu drosmi un paškontroli.

Lauvas un Strēlniekus gaida pārbaudījumu virkne

Lauvas un Strēlnieki turpmākajos septiņos mēnešos sociālās aktivitātes ziņā var izaugt, un viņu autoritāte pieaugs līdz ar sociālo statusu, taču, lai to panāktu, viņiem būs jāiziet nopietni pārbaudījumi.

Dvīņi un Ūdensvīri pagūs izdarīt daudz

Dvīņi un Ūdensvīri var gūt panākumus, piemēram, informācijas izplatīšanas jomā un sabiedrisko komunikāciju jomā. Viņi var kļūt par sava veida galveno mūsdienu naratīvu atkārtotājiem, un tāpēc viņiem rūpīgi jāuzrauga notiekošais un kritiski jāizvērtē uztvertās informācijas kvalitāte un ticamība.

Lasi vēl: “Mums tas bija pilnībā negaidīti.. Viņa devās aizsaulē savā dzimšanas dienā!”; Mūžībā devusies lieliskā teātra operas soliste

Vēršiem, Jaunavām, Skorpioniem un Zivīm jāizrāda iniciatīva

Vēršus, Jaunavas, Skorpionus un Zivis Baltā Mēness tranzīts Auna zīmē ietekmēts mazākā mērā, ja vien viņi paši neuzņemsies iniciatīvu. Neskatoties uz to, mūsdienu aktuālie notikumi pēkšņi var skart pat tos, kuri tiem nepiešķir lielu nozīmi.

Leave a Comment