Pāvels Globa publicē savu pirmo prognozi: 3 zodiaka zīmes, kas 2024. gadā noķers veiksmi aiz astes

2023. gads ir noslēdzies. Dažiem tas ir bijis atklājumu gads, citiem – vilšanās gads. Taču noteikti ir bijuši arī pozitīvi notikumi.

Tā, kādam izdevās pamest nemīlētu darbu, pārcelties uz citu pilsētu, attīstīt jaunas prasmes. Tomēr šīs darbības prasīja ne tikai gribasspēku, bet arī iespaidīgus finanšu ieguldījumus.

Finansiālā pamata esamība ir ne tikai pieredzes, zināšanu un atbalsta no malas kombinācija, bet arī zvaigžņotās debess ietekme.

Par to, kam ir iespēja kļūt bagātam 2024. gadā, pastāstīja pieredzējis astrologs.

 

Bronza – Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir netradicionālas dabas, un tā ir viņu stiprā puse, bet vienlaikus arī vājā. Kāpēc tā?

Lieta tāda, ka Ūdensvīru neparastās idejas ne vienmēr šķiet iespaidīgas apkārtējiem. Idejas “agrāk zāle bija zaļāka” piekritējus diez vai iedvesmos Ūdensvīra novatoriskais redzējums.

Lasi vēl: Ziemīgajās debesīs virs Jelgavas manīts kas ļoti anomāls un neparasts; tiek skaidrots kas tas varētu būt

Taču cilvēki, kuri ir mazāk kategoriski, spēs saskatīt un novērtēt šīs zodiaka zīmes pārstāvja nestandarta idejas.

Viņi spēj veikt “izrāvienus” savā darbības jomā, vai tā būtu zinātne, māksla, bizness vai kas cits. Un tieši šis “izrāviens” var viņus bagātināt.

 

Sudrabs – Skorpions

Neraugoties uz to, ka par Skorpionu slikto temperamentu klīst leģendas, viņiem tomēr piemīt virkne tikumu, kuru vidū ir arī viltība, lai kā arī tas neizklausītos.

Skorpioni, lieliski apzinoties, ka bez citu atbalsta kaut ko iegūt ir ārkārtīgi grūti, pilnā mērā izmanto savu komunikācijas prasmi. Viņi dažkārt komunicē ar cilvēkiem tikai savtīgu motīvu vadīti. Un viņu dabiskais šarms viņiem tajā palīdz.

Īsāk sakot, Skorpionu bagātināšanās veids ir noderīgu paziņu dibināšana un saišu stiprināšana.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment