Pāvels Globa nosaucis tos, pār kuriem nāks negaidīta veiksme un viņa uzkavēsies pie jums vismaz 3 gadus

Zvaigžņu speciālists izpētījis debess ķermeņu stāvokli un paziņojis, kuriem cilvēkiem viņaprāt pēkšņi uzradīsies negaidīta veiksme un tā ilgs vismaz tuvākos 3 gadus. 

Zināmais astrologs un publicists Pāvels Globa publicējis prognozi 10. martam. Saskaņā ar viņa vārdiem, šajās pēc svētku dienās ir lietderīgi ieliet nedaudz sarkanā vīna, jo atslābināšanās jūs padarīs mazāk saistītus.

“Šī ir cilvēku brālības un gara vienotības diena, kas notiek atbilstoši iekšējām vajadzībām. Var un ir nepieciešams aktīvi un auglīgi strādāt: rīkot jebkādus saviesīgus pasākumus, veikt darījumus un noformēt dokumentus,” astrologa teikto citē “Pāvela Globas institūta” Telegram kanāls.

Tāpat šodien, pēc zvaigžņu speciālista domām, ir piemērots brīdis saziņai ar dabu, īpaši tiem, kurus ietekmē “septiņi vēji”, kā sauc cilvēkus, kuriem uzkritušas nelaimes no visām pusēm reizē. Ir labi apmeklēt dievnamu.

Lasi vēl: “Tu esi pati spēcīgākā sieviete uz šīs zemes!”; Nosaukti trīs sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm ir īpaši spēcīgs raksturs

Saskaņā ar Globa teikto, ja pulkstenis iepriekš bija apstājies, bet šajā dienā pēkšņi sāka iet, tas liecina par negaidītu veiksmi un laimi. Pogas vai kaut kā cita nozaudēšana no drēbēm nozīmēs atbrīvoties no sliktām paziņām un visa liekā.

 

Leave a Comment