Pāvels Globa nosauc laimīgos: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gads atnesīs ne tikai veiksmi, bet arī naudu

Zināmais astrologs Pāvels Globa veicis prognozes 2022. gadam, kas būs Tīģera zīmē. Turklāt viņš izdalīja trīs zodiaka zīmju pārstāvjus, kuri pilnīgi droši var rēķināties ne tikai ar lielu veiksmi jaunajā gadā, bet arī ar ievērojamu finanšu stāvokļa uzlabošanos.

Pāvels Globa uzskata, ka vairāk par visiem paveiksies Vēzim, Svariem un Vērsim.

Astrologs norāda, ka šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji varēs atļauties greznību un īstenot dzīvē kvēlākās vēlēšanās. Bet pirmās pozitīvās pārmaiņas viņu dzīvēs izmēģinājuma veidā sāksies jau 2021. gada decembrī.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina: 2 zodiaka zīmēm zvaigznes aizvērs finanšu avotu no 12. līdz 17. novembrim jeb ”finanšu bloks”

Tuvojoties Jaunajam gadam, šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji sāks arvien spēcīgāk izjust uz sevis Visuma pozitīvo ietekmi. Lietas sakārtoties, atrisināsies seni konflikti.

Kopumā 2022. gads Vēzim, Vērsim un Svariem atnesīs pārsteidzošas karjeras izaugsmes iespējas, uz kurām viņi nemaz nebūs cerējuši. Daudzi varēsi profesionāli realizēties. Visa gada laikā tieši šie trīs laimīgie jutīsies droši un pārliecināti, bet nākotne viņus nesatrauks.

COMMENTS

Leave a Comment