Magone izlēmusi iznākt no skapja un atklāt patiesību par savu dzīvi

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene kanāla STV pirmā! šovā “Slavenības. Bez filtra” atklāti runājusi, ka vīrs bijis vardarbīgs ne tikai pret viņu, bet arī pret dzīvniekiem.

Žanis Šutovs, kā atklāj Magone, esot ļoti cietsirdīgi attiecies arī pret savu suni Sibu un viņas kucēnu. Piemēram, vīrietis nav vēlējies suni sterilizēt un, lai izolētu Sibu no vietējā suņa, viņas būdai priekšā piesitis dēli un suns šādi iesprostots pavadījis nakti.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc laimīgos: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gads atnesīs ne tikai veiksmi, bet arī naudu

“Es domāju, ka nedrīkstēja tā darīt, jo tas neko neatrisināja. Pirmkārt, tas suni iedzina kompleksos vai pārdzīvojumā,” uzskata Magone.
Tāpat vīrietis esot bijis nežēlīgs pret Sibas kucēnu, kas “dabūjis kāvienu” un rezultātā kucēns guvis sasitumus. Kā pastāsta Magone, vīrietis arī gribējis atbrīvoties no sunenes, to aizvedot vienkārši uz mežu, raksta tautaruna.nra.lv

Magone pārdzīvo, ka viņai nav bijis pietiekami daudz drosmes, lai rīkotos un risinātu šo problēmu. “Es biju iebedēta, nobijusies. Pati zem tupeles un šantažēta, piespiesta klusēt. Es arī neko nedarīju, vienkārši noskatījos,” pauž Magone, atceroties gadījumu, kad Žanis draudējis viņu pielikt pie ķēdes, ja sieviete palaidīs suni izskrieties.

Magone atklāj, ka četrkājainie draugi tagad atraduši jaunas mājas un jūtas tur daudz labāk.

Jau vēstīts, ka Magone vērsusies pie juristiem, lai šķirtu laulību ar Žani Šutovu. Šobrīd vīrietim likumsargi ir lieguši tuvoties mājai un sievai.

COMMENTS

Leave a Comment