Pāvela Globa nedēļas horoskops no 2022. gada 15. līdz 21. augustam visām zodiaka zīmēm

Nākamā nedēļa no 2022. gada 15. līdz 21. augustam, pēc Pāvela Globas teiktā, būs daudzveidīga un notikumiem bagāta, ziņo portāls wday.

Ko sagatavot katrai zodiaka zīmei, noskaidroja Spogulis žurnālisti.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Vislabvēlīgākās dienas ir 20. un 21. augusts, bet nelabvēlīgākās – 15. un 16. augusts.

Auns var droši uzņemties liela mēroga projektus un īpaši reklāmas rakstura projektus. Jūs varat darīt visu iespējamo un neiespējamo, lai pievērstu uzmanību savam biznesam un produktam.

Mīlestībā jums ir jābūt pašam un nevajag pārspīlēt. Pārmaiņas būs veiksmīgas un izdevīgas. Jūs iegūsit tieši to, pēc kā esat tiecies jau ilgu laiku, un atstāsit lielisku iespaidu uz savu dvēseles radinieku. Komunikācijā ar pretējo dzimumu tev palīdzēs radošums un radoša pieeja. Neliela neparedzamība šajā laikā jums nekaitēs.

Nākamajā nedēļā tava veselība tevi nepievils.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Vislabvēlīgākās dienas ir 15. un 16. augusts, bet nelabvēlīgākās – 17., 18. un 19. augusts.

Lauvas tuvākajā nedēļā būs ideju un pozitīvu impulsu pilnas. Jums būs visas iespējas realizēt savas pārdrošākās idejas. Apstākļi ir jūsu pusē.

Vientuļajām Lauvām ir visas iespējas satikt savu likteni. Lielisks laiks randiņiem un saziņai, romantiskām tikšanām un esošo attiecību harmonizēšanai. Uzņemieties iniciatīvu, demonstrējiet savas labākās īpašības. Arī ģimenes Lauvām klājas labi, jūs esat novērtēti, mīlēti un saprasti. Ja jūsu attiecības ir sabojājušas kautiņš, šī ir lieliska iespēja to labot.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Vislabvēlīgākās dienas ir 15. un 16. augusts, bet nelabvēlīgākās – 20. un 21. augusts.

Varas iestādes pamanīs un atzīmēs Strēlnieka centienus. Pateicoties tam, jūsu autoritāte tiks nostiprināta. Šis ir lielisks laiks komandējumam uz ārzemēm.

Lasi arī: Tāda ir debesu vēlme: 2022. gada septembrī 3 zodiaka zīmes kļūst bagātas

Personisko attiecību jomā ir pienācis lielisks periods. Vairāk atpūtieties kopā ar savu otro pusīti. Ja iespējams, plānojiet kopīgu ceļojumu. Īpašu uzmanību pretējā dzimuma pārstāvji pievērsīs vientuļajiem Strēlniekiem. Tevi sagaida liktenīga iepazīšanās un harmonisku un daudzsološu attiecību sākums.

Runājot par veselību, jums ir jārūpējas par hematopoētisko sistēmu. Atlikt donoru procedūras uz vēlāku laiku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment