Pavasaris nesteidzas: pēc siltuma Austrumeiropu gaida auksts aprīlis un ir zināms cik grādu gaidāms

Pavasarī cilvēki parasti ir noskaņoti pozitīvi un enerģiski. Pavasara ienākšana pēc garāka un tumšāka ziemas perioda rada sajūtu atdzimšanas, svaiguma un jaunas dzīves sākumu.

Šajā laikā dabā parādās jaunas zaļas lapas, pirmie ziedi un putni sāk dziedāt. Šīs dabas pārmaiņas ietekmē cilvēku garastāvokli un noskaņojumu.

Pavasarī cilvēki bieži izjūt prieku un optimismu, sajūtot saules starus un siltāku laika apstākļu ietekmi uz savu garastāvokli. Garāki dienas un saules spīdēšana var veicināt labāku pašsajūtu un enerģijas līmeņa paaugstināšanos. Tas var izraisīt arī vēlmi būt aktīvam, veikt daudzās āra aktivitātēs un izbaudīt pavasara skaistumu.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka katram cilvēkam pavasarī var būt atšķirīgs noskaņojums atkarībā no personīgajām pieredzēm, v*sel*bas stāvokļa un citiem faktoriem. Taču kopumā pavasarī cilvēki bieži izjūt pozitīvu sajūtu un gatavojas jaunajām izaicinājumiem un priekiem, ko nes pavasaris.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām pēc astrologu domām ir vismazākā iespēja dzīvē kļūt par nabagu

Sinoptiķi prognozē, ka aprīlis sāksies ar bagātīgiem nokrišņiem un vēja brāzmām.

Naktī no pirmajām uz otrajām Lieldienām, it īpaši valsts rietumu daļā, ir liela iespējamība dzirdēt pērkona dārdēšanu. Nedēļas sākumā gaisa temperatūra naktīs būs pārsvarā +5 līdz +10 grādi.

Prognozes liecina, ka nedēļas vidū siltās gaisa masas no dienvidiem tiks nomainītas ar aukstām no ziemeļiem. Diennakts laikā gaisa temperatūra sasils līdz +6, +12 grādiem, bet naktīs temperatūra varētu noslīdēt zem 0 grādiem, kas dažviet var izraisīt slapju sniegu vai pat sniegu.

Šīs straujās temperatūras izmaiņas var novest pie zibens izlādēm, intensīviem nokrišņiem un stipriem vēja brāzmām.

 

Leave a Comment