Pasaules skaistākā meitenīte ir izaugusi. Piesēdiet un paskatieties kā viņa izskatās tagad

Vietne news ir publicējusi ļoti jauki rakstu par to, kā šobrīd izskatās pasaules skaistākā meitenīte. Kā “lelle no vāka” jeb Anastasija Knaževa šodien dzīvo un ar ko nodarbojas. 

Pagājušajā gadā Anastasijai Kņaževai palika 7 gadi. Meitene devās uz pirmo klasi. Bet šajā laikā viņai jau bija modeļa pieredze un skaistākās meitenes tituls pasaulē. Kā Nastja ieguva pasaules slavu? Kā tagad dzīvo mazā skaistule?

Mammas sapnis

Mazā Nastja Kņaževa izskatās kā lelle. Spilgti rozā lūpas, milzīgas zilas acis, melnas skropstas, gari, gaiši mati – eņģeļu izskats mazulim radīja popularitāti visā pasaulē. Savus 7 gadus viņa jau ir paspējusi būt pasaules bērnu apģērbu zīmolu seja un filmējusies vairākās reklāmās.

Skaista mazuļa māte vienmēr ir sapņojusi redzēt savu meitu glancēta žurnāla lappusēs vai televizorā. Un apkārtējie teica, ka Nastja ir dzimusi modele. Rezultātā meitenes māte nolēma nosūtīt anketu vienai no Maskavas modeļu aģentūrām. Atbilde nāca pietiekami ātri.

Talants

Pirmo reizi Nastja piedalījās reklāmas filmēšanā, kad viņai bija tikai 2,5 gadi. Uzņemšanas laukumā viņa rīkojās tā, it kā modeļa talants būtu viņā jau kopš dzimšanas. Meitene izturējās dabiski, darīja visu, ko viņai lika, un nemaz nebaidījās.

Lasi vēl: Vecāku upurēšanās bērna labā var salauzt viņa likteni. Neticami skarba psiholoģes atziņa. Liek aizdomāties!

Leave a Comment