Paredz gadu, kad Putins atstās Krievijas prezidenta amatu: ”Pavisam drīz tas notiks”

Izskanot pieaugošajām baumām par Krievijas prezidenta Vladimira Putina sarežģīto veselības stāvokli, bijušais Apvienotās Karalistes Slepenā izlūkošanas dienesta vadītājs Ričards Dārlovs prognozējis, kad Putins atstās savu amatu, raksta spāņu medijs “Marca”.

R. Dārlovs apagalvo, ka pēc vairāk nekā 20 valdīšanas gadiem Putins prezidenta amatu atstās 2023. gadā.

“Es domāju, ka līdz 2023. gadam viņš būs prom, bet droši vien, ka uz sanatoriju, no kuras viņš neiznāks kā Krievijas vadītājs. Es nesaku, ka viņš neiznāks no sanatorijas, viņš neiznāks, kā Krievijas līderis. Tas ir viens no veidiem, kā virzīt lietas uz priekšu bez apvērsuma,” savā podkāstā teicis Ričards.

Lasi vēl: Viņi ir saņēmuši veiksmes skūpstu: zodiaka zīmes, kuras līdz pavasara beigām iegūs vērienīgu naudas summu un īstenos sapņus

Viņš atzīmē, ka viena no metodēm, kā “virzīt lietas uz priekšu bez vardarbīga apvērsuma”, esot Putinu nogādāt slimnīcā neārstējamiem pacientiem.

Bijusī britu amatpersona atkārtoja, ka versijas, kas runā par vairogdziedzera vēža diagnozi, kuras dēļ Putins atrodas medicīniskā uzraudzībā 24 stundas diennaktī, ir patiesas. Krievijas prezidents ciešot arī no Parkinsona slimības, jo vairākos videoklipos viņš redzams ar piespiedu kustībām ekstremitātēs.

“Ja mana tēze piepildītos un Putins pazustu sanatorijā, es domāju, ka viņš tur paliktu pastāvīgi,” sacīja R. Dārlovs.

COMMENTS

Leave a Comment