Par milzīgu summu pārdod vēstuli, kuru uzrakstījis Titānika pasažieris; lūk, kas tajā rakstīts! Asaras pat birst..

Saskaņā ar Men Today rakstu, vēstule, ko kāds pasažieris uzrakstījis uz Titānika klāja neilgi pirms tā traģiskās bojāejas, ir veiksmīgi izsolīta par summu 12 000 USD.

Kā paskaidroja izsoles vadītājs Sebastians Zorrilla, šī vēstule ir palikusi ģimenē ilgu laiku un ir nodota trīs secīgās paaudzēs. Kompozīcijas autors ir urugvajietis, kurš pazīstams kā Ramons Gomess.

Tekstā viņš pauž vēlmi doties ceļojumā uz Ziemeļameriku un pauž, ka ir vilināts izbraukt ar pasaulē lielāko kuģi, kas sver 45 000 tonnu.

“Kad mēs pietuvojāmies milzīgajam tvaikonim, bija vēss, un, paskatoties uz augšu, es sajutos tā, it kā būtu piecstāvu ēkas pakājē,” teikts vēstulē.

Lasi vēl: Tagad zināms, kāpēc mājās nevar valkāt ielas apavus, atstāj tos pie ārdurvīm – Izlasi un ņem vērā!

Vēstule tika nosūtīta 12. aprīlī no Īrijas, kas kalpoja par pēdējo Titānika piestāšanas ostu pirms iepeldēšanas Atlantijas okeānā.

Šajā vēstulē ir arī klāt divas papīra lapas un adresāta vēlāk rakstīta piezīme: “Pēdējā vēstule, ko rakstījis mans mīļais brālis. Trīs dienas vēlāk viņš noslīka Titānika grimšanas laikā.”

Šis ieraksts ļoti saviļņoja lasītājus un soctīklu lietotājus. Daudzi pauž līdzjūtības vārdus vīrietim, kurš šajā liktenīgajā naktī pazaudēja savu mīļoto brāli.

 

Leave a Comment