Par īpašajiem bērniem, kuri ir dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19. un vēl šajos datumos

Šādi bērni var dot saviem vecākiem daudz. Šie bērni ir saules aizgādībā. Viņi ir spēcīgi un aktīvi, ātri saprot un asimilē visu. Viņi ir ļoti zinātkāri, un viņiem ir interesanti.

Viņiem ir atšķirīgs domāšanas veids no citiem viņu vecuma bērniem. Viņiem ir spēcīga vēlme izmēģināt visu, un nevēlas, lai kāds tos atturētu. Tie, kas dzimuši šajos datumos, ir vairāk nobažījušies par vecāku vai skolotāja autoritāti, nevis nepieciešamību ievērot noteikumus.

Daudzi pieaugušie uzskata, ka šie bērnus viņus nostāda sarežģītā situācijā ar inteliģentiem jautājumiem. Viņi vienmēr apzinās savu iekšējo spēku un izbauda to, ka viņi izceļas no pūļa.

Viņi bieži liek citiem brīnīties un smieties. Tomēr viņi ir jāmāca izvairīties no atklāta egoisma, īpaši bērnus, kas dzimuši jebkura mēneša 19. un 28. dienā. Šādiem bērniem nepieciešama rūpīga aprūpe. Ir ļoti svarīgi, lai vecāki veicinātu viņu viedokli par dzīvi. Šādu bērnu gribas spēks ir viņu pozitīvā īpašība.

Lasi vēl: Psihologi atklājuši patiesību par cilvēkiem, kuri bieži raud jebkura iemesla dēļ

Viņiem ir svarīgi, lai pieaugušie un skolotāji viņiem radītu jaunus izaicinājumus un dotu viņiem iespējas pētniecībai. Šie bērni ir jāuzklausa. Viņiem ir svarīga telpa, lai praksē pārbaudītu savas idejas. Tajā pašā laikā viņiem ir nepieciešama auditorija, kas ir gatava pieņemt viņu negaidītos novērojumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment