Pamosties naktī? Tas ir tava sargeņģeļa dots signāls, kuru noteikti nedrīkst ignorēt!

Ja pamosties no pulksten 4.00 līdz 6.00 no rīta tas nozīmē, ka tavā iekšienē ir sakrājies daudz negatīvas enerģijas un tai nepieciešama izeja, iespējams, ilgstoši esi emocionāli ietekmēts vai esi pakļauts psiholoģiskai vardarbībai, un Eņģelis cenšas pasargāt tevi no negatīvās ietekmes, šādā veidā tevi brīdinot.

Ja pamosties no pulksten 6.00 līdz 8.00 rītā, tas nozīmē, ka Eņģelis vēlas, lai tu atceries sapni, ko esi sapņojis, šajā sapnī ir iekodēta tava nākotne. Ja tu pats pamosties šajā laika periodā, tad pieraksti savus sapņus, jo tajos ir daudz svarīgas informācijas.

 

Bet kāpēc viņi parādās cilvēka priekšā kāda cita aizsegā?

Es domāju, ka Eņģeļi iegūst cilvēka formu, lai pēdējais saprastu, ka balsis galvā, ko viņš dzird, kad Eņģelis runā ar viņu, tiek uztvertas ļoti nopietni, nevis tā, it kā viņš to būtu iedomājies.

Galu galā, kad mēs redzam mūsu priekšā radību, kas mums kaut ko saka, mēs tam ticam vairāk nekā tikai balss mūsu galvās. Piekrist?

Kad eņģeļi parādījās cilvēkiem Bībelē, viņi izskatījās kā parasti cilvēki. Bībelē G-d un abi eņģeļi ir attēloti kā cilvēki. Eņģeļi bieži parādās vīriešu formā visā Bībeles Rakstos, bet viņi nekad neparādās sieviešu formā.

Lasi vēl: Kas mūs sagaida šovasar: karstums, lietus vai normāli laikapstākļi? Meteorologi pārsteidz ar ziņu

Ir gadījumi, kad eņģeļi neparādījās kā cilvēki, bet gan kā kaut kas cits, un viņu izskats biedēja tos, kas ar viņiem saskārās. Bieži vien eņģeļu pirmie vārdi, kad tie tika parādīti cilvēkiem, bija: “Nebaidieties”, tieši tāpēc, ka pirmā reakcija uz viņu izskatu bija bailes no dzīvniekiem.

Neatkarīgi no tā, kādu formu eņģeļi ieņem, ir pamats uzskatīt, ka viņi ir neticami skaisti. Ecēhiēls pamanīja, ka Lucifers bija paaugstināts un lepns par savu skaistumu.

Turklāt varētu sagaidīt neparastu skaistumu no eņģeļiem, kuri pastāvīgi atrodas G-d klātbūtnē, jo Dieva godība atspoguļojas visā, kas viņam apkārt.

Pareizticīgo tradīcijā Sargeņģeļa attēls izskatās šādi: Eņģelim ir skaista seja, uz kuras nav novecošanās un rētu pēdu. Virs Eņģeļa galvas spīd mirdzošs riņķis, un aiz muguras ir balti spārni, kā simbols, ka Eņģelis var kustēties momentāni.

 

Leave a Comment