”Paliksi šāda visu mūžu”: Anastasija Zavorotņuka apraudājusies ieraugot sevi pēc operācijas

Anastasijas Zavorotņukas vārds ir bijis populārs Krievijā gadu desmitiem. Viņa ir pazīstama ar savu talantu un skaistumu. Taču viņas cīņa ar smadzeņu vēzi ir atnesusi viņai jaunu slavas līmeni, jo sabiedrība seko viņas stāvoklim un gaida ziņas.

Pēdējos mēnešos klīda runas par Anastasijas veselības stāvokli. Saskaņā ar dažiem ziņojumiem viņas stāvoklis strauji pasliktinās un, iespējams, viņa tuvojas mūža beigām.

Tomēr viņas vīrs Pjotrs Černiševs šīs baumas noliedza, sakot, ka Anastasija “cīnās par savu dzīvību” un ka “viņas stāvoklis ir stabils”. Fani ir priecīgi dzirdēt šādas ziņas.

Lasi vēl: 69 gadu vecumā aizsaulē devies talantīgs Latvijas žurnālists; viņš savu dzīvi mīlēja līdz pēdējam

Kamēr pasaule vēro un gaida ziņas par Anastasijas stāvokli, daži ir sākuši domāt, kas notiks ar viņas mantojumu. Vai viņu atcerēsies kā iemīļotu aktrisi vai kā traģisku retas un agresīvas slimības upuri? Viņas atbalstītāji ir pārliecināti, ka aktrise izveseļosies un atgriezīsies uz skatuves.

Jāmin, ka šobrīd aktrise nekur publiski neparādās un medijiem ir tikai t informācija, ko pasniedz viņas atbalstītāji vai attāli draugi. Neviena informācija līdz šim nav oficiāli apstiprināta.

 

Leave a Comment