”Paliksi šāda visu mūžu”: Anastasija Zavorotņuka apraudājusies ieraugot sevi pēc operācijas

Anastasija Zavorotņuka, kas vislabāk pazīstama ar lomu populārajā šovā “Mana mīļā aukle”, jau vairāk nekā trīs gadus drosmīgi cīnās ar smadzeņu vēzi.

Aktrisei diagnosticēts rets un agresīvs zvaigžņveida glioblastomas audzējs, un tas ir nogājis garu ceļu, taču turpina parādīties jauna informācija par viņas stāvokli.

Viņas slimības izraisītā fiziskā transformācija ir pārsteidzoša. Tie, kas nesen redzējuši Zavorotņuku, raksturo viņu kā tik tikko atpazīstamu, ar uzpūstu seju, biezu ”apkakli” ap kaklu un nogurušām acīm. Diemžēl atbalstītāji uzskata, ka tās ir nesenās operācijas sekas.

Zavorotņukas stāvoklis ir ietekmējis arī viņas mobilitāti, un viņa bieži redzama ratiņkrēslā. Viņa ir daļēji paralizēta labajā pusē, viņai ir grūtības redzēt un runāt, un viņa lieto nomierinošos līdzekļus, lai palīdzētu pārvaldīt sāpes. Neskatoties uz straujo viņas stāvokļa pasliktināšanos, viņas dzīves pagarināšanai ieteicama uzturošā terapija.

Ģimenes draugs Anatolijs Demidovs stāstīja par Zavorotņuka aizsmakušo runāšanu, un viņas vīrs Pjotrs Černiševs kopā ar Nikolaju Ciskaridzi meklē piemērotu aktiera profesiju Lielajā teātrī, lai sapelnītu vajadzīgo summu viņas ārstēšanai. 

Anastasijas ārsti koncentrējas uz viņas dzīves pagarināšanu, un tādi eksperti kā Krievijas Zinātņu akadēmijas korespondentloceklis un Molekulārās bioloģijas institūta Šūnu reprodukcijas laboratorijas direktors Pjotrs Čumakovs joprojām ir optimistiski noskaņoti par viņas stāvokli.

Lasi vēl: 23.02.2023 – pats jaudīgākais spoguļdatums; no šī datuma baidās visi magi un burvji

Ģimene aktīvi meklē jaunas ārstēšanas iespējas, un, kamēr pasaule vēro un gaida ziņas par Anastasijas Zavorotņukas stāvokli, viņas fani turpina cerēt uz viņas atveseļošanos ar mīļoto atbalstu.

 

Lūk, arī publicēta viņas fotogrāfija – lasi tālāk

Leave a Comment