“Padarīs traku jebkuru vīrieti!”; Nosauktas trīs zodiaka zīmju sievietes, kuras spēj apburt

Bieži vien mūsu iedomātie trūkumi pretējā dzimuma indivīdu acīs izrādās valdzinoši tikumi. Vai jūs samulsina pārāk noapaļotas formas? Varbūt vīrieši slepus laiza lūpas, ieraugot tik aizraujošu figūru. 

 

Vai jūs samulsina grumbas acu kaktiņos? Tikmēr kungi ir gatavi pārdot savu dvēseli par jūsu smaidu vien.

Katrai nepilnībai ir savs īpašais šarms. Piemēram, dažu Zodiaka zīmju pārstāvji ir pārāk noraizējušies viņiem raksturīgās pārmērīgās neatkarības, ekscentriskā rakstura, pārmērīgas lēnprātības vai mātes slinkuma dēļ. Astrologi šīm īpašībām noteikti piedēvē mīnusa zīmi. Bet tieši šī kaislība bieži vien padara vīriešus trakus.

 

Esam sagatavojuši sieviešu zodiaka zīmju top 3, kurām stiprais dzimums nevar pretoties.

3. vieta – Svari

Viena Svaru meitene spēj nomainīt veselu harēmu visprasīgākajam sultānam. Kā džins no pudeles, virtuoza skaistule ik reizi parādīsies mīļotā priekšā jaunā tēlā. Viņa ir burvīga, noslēpumaina, apburoša un spēj aizvilināt ikvienu, būdama asprātīga sarunu biedre un uzmanīga klausītāja. Svaru meitene var uzturēt jebkuru sarunu dienu un nakti. Vieglums, ar kādu viņa staigā pa dzīvi, pastāvīgais optimisms un vieglā attieksme, padara Svarus par visiem iecienītākajiem.

Viņas viegli sadraudzējas un vienmēr ir gatavas izteikt komplimentu, piezvanīt vai uzskricelēt kādu burvīgu zīmīti. Draugiem viņas šķiet mīļas un sirsnīgas.

Dāmas, kas dzimušas zem šīs zīmes, izceļas ar skaistumu, gan fizisko, gan garīgo. Izsmalcināta garīgā organizācija, iedzimts takts un mīlestība pret visu skaisto ir viņu vizītkarte. Protams, viņiem labāk patīk tuvumā redzēt atbilstošus vīriešus.

Laimīgais vīrietis, kurš pavada meiteni visā dzīvē, nedrīkst piekāpties dimantam uz viņas koptā pirksta. Tomēr Svari ir diezgan paškritiski pret sevi – viņu tēlam jāatbilst augstiem standartiem un nepieciešamības gadījumā tie tiek nežēlīgi laboti.

Visas Svaru meitenes ir ārkārtīgi sievišķīgas, kas nevar nepiekukuļot vīriešus. Dažreiz šī funkcija spēlē pret skaistumu. Nokļūstot sarežģītā situācijā, viņi bieži kļūst pilnīgi bezpalīdzīgi, tāpēc bieži vien pasīvi vēro situāciju, gaidot palīdzību no malas. Noteikts pluss ir tas, ka Svaru meitenes vienmēr ir izveicīgas mīlestībā, jo viņu zīmē pārvalda pati Venera.

Lasi vēl: “Izvēlies ķemmi un noskaidro!”; pārbaude pateicoties kurai ir iespējams noteikt sievietes rakstura iezīmes un viņas patieso attieksmi pret vīriešu dzimumu

Svari ir īstas “baterijas”, kas nemitīgi meklē veidus, kā atbrīvot savu bezgalīgo enerģiju. Viņi jebkurā brīdī ir gatavi doties jautros piedzīvojumos uz pasaules galiem. Bieži vien skaistulei pat nav laika izsvērt jauna piedzīvojuma plusus un mīnusus, paļaujoties uz instinktu, nevis spriedumu.

Turpini lasīt, kuras zodiaka zīmes ir otrajā un pirmajā vietā, nākošajā lapā

Leave a Comment