“Padarīs traku jebkuru vīrieti!”; Nosauktas trīs zodiaka zīmju sievietes, kuras spēj apburt

2. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra meitene nevēlas būt iekāres objekts, drīzāk viņa sapņo kļūt par vīrieša skaistāko mākslas darbu. Viņa ir nedaudz lēna it visā, arī attiecībās. Vai plānojat pirmo randiņu ar kādu sūdu? Ir bezjēdzīgi cerēt, ka tas tiks pabeigts gultā, tāpat kā otro, bet gaidīšana ir tik vilinoša, it īpaši, ja atlīdzība dvesina jutekliskumu.

Ūdensvīriem ir spēcīgs intelekts, viņi dzīvo galvenokārt ar prātu un ideāli veic jebkuru uzticēto uzdevumu. Viņi cenšas sasniegt augstākās virsotnes savā karjerā. Viņiem ļoti svarīgas ir apmierinātas ambīcijas. Ciešot neveiksmes, Ūdensvīri nezaudē drosmi, jo mācās no kļūdām.

Dažreiz strādnieki uzņemas vīriešu darbu: viņi var labi pārbaudīt sevi kā mūrnieks, celtnieks vai automehāniķis. Taču biežāk liktenis viņus lutina. Ūdensvīri ir rekordisti augstu amatu ieņemšanā, un sievietes pie stūres ir tik seksīgas. Tajā pašā laikā viņi par trakiem uzskata cilvēkus, kuri nodarbojas tikai ar naudas problēmām.

Draugi ir labākais ūdensvīra iedvesmas avots. Viņi ir viegli izturējušies, jūtas pārliecināti sabiedrībā un mīl ballītes. Atšķirīga iezīme ir godīgums un atklātība. Viņi absolūti nezina, kā melot, gaidot tādu pašu uzvedību no apkārtējās vides. Ja Ūdensvīra meitene iemīlējās, viņa ir gatava atvērt savu dvēseli izredzētā priekšā.

Būdami patiesi humānisti, Ūdensvīri bieži piedalās cīņās par pasaules taisnīgumu uz vienlīdzīgiem pamatiem ar esošajām spējām. Viņi ir ļoti jutīgi pret citu ciešanām, bet viņi nav sliecas pieprasīt komisijas maksu pretī. Galvenais Ūdensvīru burvīgais trūkums ir viņu spītība it visā. Ja šīs meitenes jau kaut kam tic, viņu atturēšana ir ārkārtīgi grūts uzdevums. Kur iet bojā tur kādi argumenti un fakti!

Pirmā vieta – Jaunava

Jaunavas meitenes cieš no pārmērīgas paškontroles, savukārt pret citiem viņas izturas diezgan demokrātiski. Viņi ir tikpat emocionāli kā citi Veneras tautas pārstāvji, taču labi pārvalda savas jūtas. Skaistuļu iekšējās tieksmes paliek noslēpums nepiederošajiem ar septiņiem zīmogiem. Šo dāmu zirgs ir atturība un spēja uzvesties nopietni, cienīgi. Sāp iedomāts kalluss – pieticība.

Jaunavas patiesi tic sevis pilnveidošanas spēkam un ir ļoti uzņēmīgas pret citu cilvēku kritisko spriedumu ietekmi. Lai arī zīmes pārstāvjiem ir labi attīstīta intuīcija, viņi labprātāk uzticas intelektam. Viņu dzīve balstās uz trim pīlāriem: mākslu, mūziku un literatūru.

Jaunavas meitenes ir pārliecinātas, ka spēj tikt galā ar jebkuru šķērsli. Skaistas sievietes turas pie problēmas kā buldogs pie kaula un tiek ar to galā kā Tuziks ar apsildes paliktni! Viņu enerģijas viegli pietiktu desmit sievietēm. Uzņemoties jebkuru biznesu, viņi ir pārliecināti, ka neviens nevarēs rīkoties tā, kā viņi to dara. Tomēr Jaunavām var uzticēties, viņas ir lieliski analītiķi un mīl visu aprēķināt, arī attiecības.

Jaunavas izceļas ar laipnību, pacietību un dāsnumu. Tās ir lieliskas sievas, mātes un mājsaimnieces. Šīs dāmas ir ļoti glītas, mīl nelielas ballītes un saglabā savu skaistumu līdz sirmiem matiem.

Lasi vēl: “Ko tev atnesīs 2023. gada jūnijs?”: laimīgākās zodiaka zīmes mīlestībā un finansēs

Jaunavas meitenes, rēķinoties līdz nagu galiem, pārstāj draudzēties ar loģiku un zaudē modrību, kad runa ir par saviem mīļotajiem vīriešiem. Jaunavas kāpj pa mīlestības ceļu it kā neatklātā teritorijā: šīs meitenes vienmēr vispirms ir gatavas attīstībai un mācībām, un tikai pēc tam – attīstībai un pilnveidei.

Leave a Comment