”Omniva Latvija” steigšus izplata nepatīkamu informāciju visiem saviem klientiem! Ak, nē!!

Omnivu izmanto daudzi cilvēki, un tā ir ļoti populāra Baltijas valstīs, īpaši Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Omniva ir tik populāra, ir ērtība. Omniva pakomāti ir plaši izplatīti un pieejami daudzās vietās, piemēram, lielveikalos, degvielas uzpildes stacijās un citos publiskos objektos, kas padara tos viegli pieejamus ikdienas gaitās.

Sūtījuma nosūtīšanas process ir vienkāršs un viegli saprotams, izmantojot Omniva mājaslapu vai mobilo lietotni. Sūtījumi bieži tiek piegādāti ātri, un saņēmēji tiek informēti par sūtījuma pienākšanu ar īsziņas vai e-pasta palīdzību.

Pakomātu izmantošana nodrošina bezkontakta piegādes iespēju, kas ir īpaši svarīgi pandēmijas laikā, lai samazinātu tiešu kontaktu ar citiem cilvēkiem.

Sūtījumu izsekošanas sistēma ļauj gan sūtītājam, gan saņēmējam sekot līdzi sūtījuma gaitai reāllaikā. Omniva piedāvā arī dažādus pakalpojumus, piemēram, starptautiskos sūtījumus un piegādes uz mājām, kas pievērš plašu klientu loku.

Ņemot vērā šos faktorus, Omniva ir ieguvusi plašu lietotāju loku un kļuvusi par vienu no vadošajiem sūtījumu pakalpojumu sniedzējiem reģionā.

Kas notiek? 

”Omniva Latvija” atgādina, ka joprojām uzdarbojas krāpnieki, kuri mēģina izkrāpt klientu datus, tādēļ ir jābūt ļoti uzmanīgam un modram, lai neiekristu šajās izliktajās lamatās.

Lasi vēl: Uz visiem laikiem acis aizvēris ļoti nozīmīgs cilvēks Latvijai; viņa ieguldījums karjerā būs mūžīgs

Parādījies jauns krāpniecības veids un tas notiek šādi:  zvanot pa telefonu, zvanītājs stādās priekšā kā Omniva darbinieks un lūdz ievadīt un atvērt kādu interneta saites adresi.

Tomēr ir jāatceras, ka vienīgā saite, ko Omniva darbinieki, zvanot klientiem, var lūgt ievadīt ir mana.omniva.lv. Nekāda cita. Lūdzu, to ir jāņem vērā!

 

 

Leave a Comment