Pavisam pēkšņi Mūžībā devusies sporta leģenda! Cilvēki satriekti uzzinot, kas viņš bija!

Sporta pasaule ir sēru plīvurā: mūs ir pametusi ievērojama sporta leģenda. Viņa neizsmeļamais ieguldījums sportā un neatkārtojamie sasniegumi vienmēr paliks dzīvi atmiņās. Šajā skumjajā brīdī ģimene vēlas izjust privātumu un pavadīt laiku vienatnē.

Kad runa ir par aizgājušā cilvēka mantām, ir svarīgi apzināties, kuras no tām varētu būt bīstami glabāt. Dažas lietas var saglabāt negatīvismu, īpaši tās, kas saistītas ar maģisku sazvērestību vai bijušas klāt cilvēka dzīves noslēguma posmā. Bīstamas ir arī mantas, kas bijušas cieši saistītas ar aizgājēja slimību vai ciešanām, jo tās varētu saturēt slimības, sāpju un negatīvisma nospiedumus.

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Īpašu piesardzību vajadzētu ievērot ar drēbēm un sadzīves priekšmetiem, kas piederēja cilvēkam, kurš pirms nāves piedzīvoja agresiju. Šīs lietas var saglabāt ciešanu enerģiju un radīt negatīvu ietekmi uz tiem, kas tās turpmāk lieto. Tāpēc ir būtiski rūpīgi izvērtēt, kuras mantas ir droši glabāt un kuras būtu labāk atbrīvot.

Rotaslietas, kas pakļautas maģiskām sazvērestībām, ir īpaši bīstamas un nedrīkst tikt valkātas, dāvinātas vai nodotas pēcnācējiem. Visdrošākais veids, kā no tām atbrīvoties, ir ziedot tās templim vai sadedzināt, lai mazinātu iespējamās negatīvās sekas.

Profesionālā futbola slavas zāles dalībnieks un UCLA leģenda Džimijs Džonsons ir devies mūžībā. Viņš aizgāja 86 gadu vecumā, atstājot neaizmirstamu mantojumu sporta pasaulē. Džonsons bija izcils sportists, kurš izcēlās ne tikai futbolā, bet arī citos sporta veidos, kuros viņš piedalījās savas karjeras laikā.

Viņa aiziešana ir dziļi skumja ziņa visiem, kas viņu pazina un novērtēja viņa ieguldījumu sportā. Džonsona piemiņa vienmēr būs dzīva to sirdīs, kas viņu apbrīnoja un atcerēsies viņa panākumus un centienus.

Sūtu visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei un draugiem šajā grūtajā laikā. Lai viņa mūžīgais miers sniedz mierinājumu visiem, kas viņu mīlēja un cienīja.

Leave a Comment