“Oktobris būs visbīstamākais”: kas vēl varētu notikt līdz 2023. gada beigām. Viedā astrologa prognoze

Gada otrā puse solās būt sava veida “šūpoles”, kuru augšpusē esošā amplitūda skars visus. Šo secinājumu var izdarīt no Viedā astrologa Bhagavat Prabhu vārdiem. Viņš prognozē, ka oktobris būs noslogotākais mēnesis.

Astrologs apgalvo, ka pasaulē akūtas spriedzes periods iestāsies rudens vidū. Ieilgušās problēmas būs atrisināmas, taču, lai tās atrisinātu, būs jāpieliek neticami pūliņi.

Jupiters ir apvienojies ar planētu, kas izraisa aptumsumus – planētu Rahu. Tas atņem mums saprātu, un tāpēc mēs pat nevaram sapņot par saprātu, pieņemot svarīgus lēmumus mūsu “galvenajiem”, brīdina Viedais astrologs. Tas attiecas uz absolūti visiem tiem, kuri nolēma būt atbildīgi par citiem cilvēkiem.

 

Neadekvātu lēmumu pieņemšana jebkurā gadījumā ietekmēs cilvēku. Tāpēc uz visu ir jāreaģē sabalansēti un saprātīgi. Adekvāta reakcija, pirmkārt, ir kompetenta rīcība un ne vienmēr tāda pati kā citi. Prioritāte ir jūsu ģimenes dzīve, un rūpīga pievēršanās tai mazinās visa veida stresu.

Lasi vēl: Tamāra Globa ir nosaukusi 3 zodiaka zīmes, ar kurām notiks neiedomājamas lietas

Ekonomikas sfērā valda nestabilitāte. Tādēļ cilvēkiem rūpīgi vajadzētu izturēties pret savu naudu un tēriņiem. Ieteicams izvairīties no pārlieku lieliem tēriņiem.

 

Leave a Comment