Oktobra beigās mūžībā aizgāja leģendārās dziedātājas mīļotā brāļameita, taču par to kļuva zināms tikai tagad

Medijos pavisam nesen izskanēja sēru vēsts. Mūžībā aizgāja leģendārās dziedātājas mīļotā brāļameita, taču par to kļuva zināms tikai tagad. Kādēļ tikai tagad?

Oktobra beigās mūžībā aizgāja Krievijas leģendārās dziedātājas mīļotā brāļameita, taču par to kļuva zināms tikai tagad. Pēdējos gados Katrīna dzīvoja Penzas reģionā. Tuvinieki uzskata, ka viņas nāve saistīta ar noziedzīgu rīcību. Par traģēdiju ziņoja viņas advokāts.

“Mēs ar Katju pabeidzām darbu 2020. gadā,” paskaidroja Jevgeņijs Baleņins. “Es zinu, ka viņa ir mirusi. Bet es neesmu gatavs atklāt detaļas.”

Ludmilas Zikinas tuvs draugs atzina, ka Krievijas mākslinieces brāļameitas nāve viņai bija smags trieciens. Jeļena Loseva atzīmēja, ka Katrīnas dzīve bija grūta.

Jekaterina sabiedrībai kļuva zināma pēc savas tantes, dziesmas “Plūst Volgas upe” izpildītājas nāves 2009. gadā. Tad trīs brāļa bērni: viņa, Sergejs un Georgs nolēma sadalīt mākslinieces mantojumu savā starpā. Tomēr izcēlās skandāls. Katrīna teica, ka Sergejs nolēma savākt visu naudu. Meitene apliecināja, ka savam brālim izsniegusi ģenerālpilnvaru, pēc kuras viņš pārtrauca ar viņu uzturēt attiecības.

Jekaterina no Ludmilas Georgijevnas ieguva tikai auskarus ar dimantiem. Zikinas radinieki norādīja, ka tie maksā apmēram divus miljonus dolāru un iepriekš piederēja imperatora Aleksandra III sievai Marijai Fjodorovnai.

 

 

Leave a Comment