Notiks Mika Dukura rudens koncerts Liepājā

5.novembrī plkst.21:00 kultūras centrā “Wiktorija” Liepājā koncertēs Miks Dukurs. Pēc karstās un notikumiem bagātās vasaras Miks Dukurs šobrīd piedzīvo ražas novākšanas sezonu.

Mika jaunākā dziesma “Sarunăsim parunăt” kļūst populāra lielākajās Latvijas radiostacijās, un pagājušajā nedēļā Cēsīs – “The Art Ranch Dukuri” koncertzālē notika izpārdots koncerts.

Mūziķa nākamā pietura ir kultūras centrā “Wiktorija” Liepājā. Miks Dukurs ir dziedātājs un dziesmu autors, kurš pazīstams ar tādām dziesmām kā “Tu Mani Cel”, “Tuvāk Vēl Tuvāk” un “Katru Vārdu”, kā arī Eirovīzijas atlases veiksmīgākajām dziesmām – “Spiritual Priest” un “I’m”. iemīlēties tevī”.

Koncerti ir svarīga Mika muzikālās dzīves sastāvdaļa – gan akustiski un intīmi, gan skaļi un sirdi plosoši. Lai arī Miks Dukurs regulāri uzstājas ar dzīvajiem koncertiem visā Latvijā, šī būs viņa pirmā publiskā uzstāšanās šogad Liepājā.

Un tieši kultūras nams Wiktorija ir viena no Mika iecienītākajām koncertzālēm Latvijā. Savā dzimtajā pilsētā Miks Dukass uzstājas ar veselu grupu, sniedzot klausītājiem vēl vairāk enerģijas, emociju un mūzikas.

 

Leave a Comment