Noteikti piepildīsies! Astrologi nosaukuši novembra spēcīgāko dienu, lai izteiktu vēlēšanos

Astrologi stāstīja, kurā novembra dienā var izteikt vēlēšanos, lai tā noteikti piepildītos. Novembrī ir viena diena, kura ir ļoti spēcīga un piepildīta ar īpašu enerģiju.

Viņuprāt, 8. novembris tam ir vislabākā diena. 10:00 pēc Latvijas laika būs Mēness aptumsums, tāpēc šai dienai būs īpašs spēks. Pēc astrologu domām, viss, kas aptumsuma brīdī tiks teikts par emocijām, materializēsies, turklāt diezgan ātri.

Tāpēc 8. novembrī jācenšas aizmirst par ļaunumu un aizvainojumu un neteikt sliktu par citiem cilvēkiem. Diemžēl viss sliktais arī piepildīsies, tādēļ esi rīt pozitīvi noskaņots un ar labu garastāvokli.

 

Novembris numeroloģijā ir īpašs mēnesis. Šī mēneša enerģija skar arī visu gadu. Tāpēc šī mēneša maģiskajā dienā, kad sākas jauna mēness cikls, varat to izmantot savā labā, turklāt divtik.

Lasi vēl: Šie pieci sieviešu it kā “trūkumi” patiesībā ir tavs pluss un vīriešus padara trakus

Astrologi ieteica pielietot iespējamo praksi vēlmju izteikšanā. Piemēram, iečukstiet savu sapni glāzē ūdens un izdzeriet šķidrumu aptumsuma beigās. Šajā dienā īpaša enerģija ir arī ūdenim. Piemēram, varat doties uz upi un savu vēlēšanos izteikt tieši tur.

Turklāt aptumsuma laikā jūs varat vienkārši garīgi nosūtīt signālu Visumam, un, kad ēna atstāj Mēness disku, jums ir jāiedomājas saikne ar Mēnesi un jādalās ar to savā sapnī.

Leave a Comment