Noskaidrots cik oficiāli pagājušajā gadā nopelnījis Aivars Lembergs

Pavisam nesen tika noskaidrots, cik oficiāli pagājušajā gadā nopelnījis latviešu politiķis un bijušais Ventspils domes priekšsēdētājs. Summa ir iespaidīga. 

Jāuzsver, ka šeit rakstā turpmāk minētie A. Lemberga ienākumi ir tikai oficiāli deklarētie ienākumi, kuri parādās viņa ienākumu deklarācijā.

Neoficiāli daudzās mediju publikācijās Lembergs savulaik tika dēvēts par vienu no bagātākajiem cilvēkiem Latvijā, tāpēc var tikai spekulēt kādi pērn ir bijuši viņa reālie ienākumi un vai tie atšķiras no oficiāli deklarētajiem.

 

Zināms ir arī, ka Lemberga turību ietekmējusi gadiem ilgusī tiesvedība, kurā viņš ir apsūdzēts dažādos smagos noziegumos. Liela daļa viņa mantas ir arestēta.

Lasi vēl: Pazudušās 7 gadīgās meitenītes Justīnes tēvs atklāj jaunas detaļas par meitas meklēšanu

Aivars Lembergs ir Latvijas politiķis, kurš dzimis 1953. gadā. Viņš ir bijis Ventspils pilsētas mērs, bet vienlaikus arī labējo partiju un šobrīd valdošās partijas Vienotība kritiķis.

Lembergs ir arī viens no visbagātākajiem cilvēkiem Latvijā un ir iesaistīts vairākās lielās uzņēmējdarbības nozarēs, tostarp naftas biznesā un mediju nozarē.

Viņu daudzi uzskata par vienu no kontroversiālākajiem un kritizētākajiem politiķiem Latvijā, un ir bijušas daudzas apsūdzības korupcijas un citu negodīgu darbību saistībā ar viņa amatpersonu.

Viņa personīgais stils un uzvedība ir arī bieži kritizēts. Lembergs ir arī Latvijas politiskās partijas “Latvijas zaļo un zemnieku savienība” loceklis.

 

Tomēr šobrīd tikusi publiskota informācija par to cik oficiāli ienākumi Lembergam ir bijuši pagājušajā 2022.gadā. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment