No vīrusa komplikācijām aizsaulē devies filmu aktieris, kurš piedalījies 154 filmās un seriālos

No vīrusa komplikācijām aizsaulē devies filmu aktieris, kurš piedalījies 154 filmās un seriālos. Viņš aizsaulē aizgāja 71 gada vecumā. 

Tuvinieka zaudējums ir bēdu veids, kas saistīts ar mīļotā cilvēka nāvi. Psiholoģijā tā tiek uzskatīta par visgrūtāko pārdzīvojumu gan attiecībā uz slodzi psihei, gan attiecībā uz klienta atbrīvošanu no ciešanām.

Galvenā īpatnība ir tā, ka cēlonis ir neatgūstams, un vairumā gadījumu pašas ciešanas pāriet hroniskā fāzē. Ar tuvinieka zaudējuma traumas ārstēšanu nodarbojas psihiatrs, taču visbiežāk palīdzība jau ir bezjēdzīga vai nepamatoti pārspīlēta.

Tas nozīmē, ka psihologa darbs vienā gadījumā būtu efektīvāks, bet citā gadījumā nespētu pacientu glābt. Daudzi cilvēki vairākus gadus dzīvo, piedzīvojot smagas emocionālas ciešanas, reizēm izslēdzot psihi ar medikamentiem, bet beigās viņi nespēj tikt galā ar nepatikšanām, un organisms dod kritiskas neveiksmes, kas noved pie nāves.

Miris slavenais indiešu aktieris Narajanans Vijadžaraj Alagarsvami, plašāk pazīstams kā Vidžajakants. Viņam bija 71 gads.

Leģendārais aktieris Vidžajakants, kurš filmējies 154 indiešu filmās, nomira no koronavīrusa.

Galvenās lomas atveidotājs filmā “Kapteinis Prabakarens” nomira privātā slimnīcā Čennajā. Pirms dažām dienām Vidžajakants tika uzņemts medicīnas centrā ar pneimonijas pazīmēm. Izmeklējumi atklāja, ka aktieris bija inficējies ar COVID-19. Mediķi kinozvaigzni pieslēdza pie mākslīgās elpināšanas aparāta. Taču ārstiem viņu neizdevās glābt.

“Kapteinis Vidžajakants pēc hospitalizācijas ar pneimoniju tika pievienots ventilatoram. Neraugoties uz medicīnas personāla pūlēm, viņš nomira 2023. gada 28. decembra rītā,” izdevums Onmanorama citē preses paziņojumu no Multispecialitātes slimnīcas Manapakkamā, Čennajā.

Vidžajakants dzimis 1952. gadā Madurajas pilsētā. Aktiera karjeru viņš sāka 1979. gadā. Narajanans ir piedalījies 154 filmās. Viens no viņa slavenākajiem darbiem bija kapteiņa loma kinolentē ‘’Kapteinis Prabakarens”. Vidžajakants tika uzskatīts par zvaigzni Kolivudā, Bolivudas konkurējošajā jomā, kā arī Indijas kino segmentā, kurā tiek veidotas filmas tamilu valodā. Par savām lomām aktieris saņēma daudzas prestižas balvas.

Narajanans bija arī ievērojama politiska figūra, reģionālās politiskās partijas Desija Murpokku Dravida Kazhagam līderis. Indijas premjerministrs Narēndra Modi izteica līdzjūtību Vidžajakants ģimenei. Aktierim palika sieva Premalatha un divi dēli – Shanmugu Pandian un Vijadža Prabhakaran.

 

 

“Ārkārtīgi sarūgtināts par Tamilu kino leģendas Vidžajakants aiziešanu mūžībā, viņa harizmātiskie tēlojumi iekaroja miljoniem cilvēku sirdis. Kā politiskais līderis viņš bija dziļi uzticīgs sabiedriskajai kalpošanai, būtiski ietekmējot Tamilnādas politisko ainavu. Viņa aiziešana mūžībā ir atstājusi tukšumu, ko būs grūti aizpildīt. Viņš bija tuvs draugs, un es ar siltumu atceros mūsu ilggadējo saskarsmi. Šajā skumjajā stundā esmu ar viņa ģimeni, faniem un daudzajiem sekotājiem,” Deadline citē Modi teikto.

Lasi vēl: “Meitenes bija tik Draudzīgas!” Soc Tīklus “Satricina” vīrieša stāsts un par to brīdina pilnīgi visu Latviju

Lasi vēl : Pāvels Globa paziņo, ka Janvārī šīs zīmes sagaida ne tikai milzu laime, bet arī iespēja kļūt ļoti bagātiem

Nesen mūžībā aizgāja arī scenārists Jurijs Arabovs. Seriāla “Doktors Živago” autors nomira no akūtas sirds mazspējas savā dzīvoklī.

Šonedēļ nomira grupas “Smislovie hallucinatsii” ģitārists Aleksandrs Kolbasovs. Mūziķis bija smagi slims. Savu pēdējo koncertu viņš sniedza 9. decembrī.

Alla Pugačova nesen zaudēja tuvu draugu. 90 gadu vecumā mūžībā aizgāja aktieris un režisors Aleksandrs Levenbuks.\

 

Arī interesanti: “Viņa aizgāja mūžībā krietni par agru…” Latviju satriec pēkšņā mūziķes aiziešana…

Leave a Comment