No šīs pasaules pāragri aizsteidzies izcils aktieris, kurš reiz studējis Rīgā, bet nu bija kļuvis zināms daudzās valstīs

Pāragri, 7.aprīlī no šīs pasaules aizgājis mīlēts aktieris un izcils mākslinieks, kurš reiz studējis Rīgā un savā karjeras laikā sasniedzis ļoti augstus un iespaidīgus panākumus. 

62 gadu vecumā no šīs pasaules prom devies aktieris un kinorežisors Aleksandrs Negreba. Par viņa slavenāko lomu tiek uzskatīts galvenā varoņa vecākais brālis Vasilija Pičula kulta filmā “Mazā Vera”.

Tuvinieki ziņo, ka aktieris aizmidzis mūža miegā. Klusi un nemanāmi viņš pametis šo pasauli. Viņš mūžībā devās vien divas nedēļas pēc savas  sievas aktrises Jeļenas Kopcevas aiziešanas.

Negreba ir dzimis Ukrainā un viņa dzimtenē ir Harkova. Pēc studijām kalpojis Rīgas Jaunatnes teātrī un “Mazajā drāmas trupā”. Savā laikā studējis arī Rīgā. 

Viņš arī filmējies filmās un līdzrežisējis lenti “Diena pirms…”. Viņš savas dzīves laikā ir izpelnījies daudz uzmanības un uzslavas par savu darbu.

Lasi vēl: 59 gadu vecumā šo pasauli pametis cienījams aktieris un mākslinieks; viņš sevi kino atdeva 12 savas dzīves gadus

Līdzjūtību!

 

Leave a Comment