No šīs dzīves 54 gadu vecumā šķīries populāru dziesmu autors un mākslinieks

Pienākušas skumjas ziņas par populāru dziesmu autora un mākslinieka došanos mūžībā – par skumjo faktu ziņo Telegram kanāls Mash

No šīs dzīves 54 gadu vecumā šķīries Germans Vitke, kurš bija daudzu krievu mākslinieku izpildīto dziesmu autors.  Saskaņā ar dzejnieka tuvinieku sacīto, nāves iemesls bija sirdstrieka.

Germans Vitke bija autors daudziem hitiem, kurus izpildīja Leonīds Agutins, Andželika Varum, Filips Kirkorovs, “Ivanuški International”, Bogdans Titomirs un daudzi citi mākslinieci. Viņš ir sarakstījis tādas dziesmas kā “Dari kā es”, “La la fa”, “Viss tavās rokās”.

Lasi arī: Tāda ir debesu vēlme: 2022. gada septembrī 3 zodiaka zīmes kļūst bagātas

Saskaņā ar kanāla Mash sniegto informāciju, ziemā un pavasarī viņš ārstējās slimnīcā.

Lasi vēl: Veselības centrā pie ieejas nomirst sieviete, ierodoties Valsts policijai un mediķiem sākas kas neiedomājams!

Germana Vitkes debija kā dzejniekam-dziesminiekam notika 1991. gadā. Mūzikas kritiķu vērtējumā Vitke tika ierindots starp desmit labākajiem dziesmu autoriem Krievijā. Līdzās tam Vitke bija žūrijas loceklis tādos televīzijas konkursos kā “Zvaigžņu lietus” un “Rīta zvaigzne”.

Iepriekš kļuva zināma vēl kāda skumja ziņa – 79 gadu vecumā ir nomirusi nopelniem bagātā Krievijas māksliniece Natālija Ņesterova.

Pēc ilgstošas slimošanas viņa no šīs dzīves šķīrās 10. augustā. Tretjakova galerija Ņesterovas nāvi nosauca par milzīgu zaudējumu visai krievu kultūrai. Tretjakova galerijā, ar kuru māksliniecei vienmēr bija cieša sadarbība, atrodas vairāk nekā 50 viņas darbu.

Leave a Comment