No rītdienas, 25. novembra, stājas spēkā jauni grozījumi likumā, kuri ietekmēs daudzus autovadītājus!

Valsts policija šodien publicējusi interesantu un svarīgu ziņu visiem autovadītājiem. Būtiski ir uzsvērt, ka šie likuma grozījumi stāsies spēkā ar rītdienu, 25.novembri. 

Valsts policija savā ”Facebook” profilā publicējusi svarīgu ziņu. Viņi uzsver, ka rīt stājas spēkā kriminālatbildība par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā virs 1,5 promilēm.

Valsts policija stāsta, ka no rītdienas, 25. novembra, stājas spēkā grozījumi Krimināllikumā – kriminālatbildība par transportlīdzekļa vadīšanu vai mācīšanu vadīt transportlīdzekli, ja izelpotā gaisa vai asins pārbaudē konstatētā alkohola koncentrācija asinīs pārsniedz 1,5 promiles!

Valsts policija visiem autovadītājiem atgādina un liek ņemt vērā to, ka braukšana narkotiku vai alkohola reibumā ir noziegums. Par šādu noziegumu pienākas sods.

Lasi vēl: Astroloģes Vasilisas Volodinas viedoklis: Zodiaka zīmes, kurām gaidāmi lieli panākumi decembrī

Valsts policija vēl atgādina, ka valsts policijas dati liecina, ka pārkāpumu skaits saistībā ar braukšanu apreibinošo vielu reibumā nav būtiski samazinājies. Diemžēl lielākā daļa autovadītāju, kuri sēdušies pie stūres alkohola reibumā, joprojām pārsniedza likumā noteikto 1,5 promiles.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">creek gate io</cite>

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Leave a Comment