No picu piegādātāja līdz pasaules spīdeklim. Kā pašlaik izskatās un ko dara deviņdesmito gadu kulta seriāla “Herkuless” spīdeklis Kevins Sorbo

Seriālam “Herkuless” (“Hercules”)  bija sešas sezonas, tas tika filmēts no 1995.gada 16.janvāra – līdz 1999.gada 22.novembrim, izpelnoties plašu popularitāti visā pasaulē. Galveno lomu atveidoja tolaik vēl mazpazīstamais, šarmantais amerikāņu aktieris Kevins Sorbo.

 

Šis ir stāsts par to, kā vienkāršs puisis no picu tirgotāja lomas kļuva par galvenās, pusdieva Herkulesa atveidotāju seriālā. Talantīgais vīrietis pārcieta trīs insultus, taču turpināja aktiera karjeru. Viņš apprecējās 40 gadu vecumā, un nu jau 23 gadus dzīvo stiprā un laimīgā laulībā, par pārsteigumu visai Holivudai.

 

 

Lasi vēl: Tas ir ierakstīts debesīs: Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji līdz ziemas beigām var kļūt nabadzīgi

 

Tas viss ir par medmāsas un skolotāja dēlu Kevinu, kurš kopš bērnības sapņoja kļūt par kino zvaigzni. Bet vecāki neatbalstīja dēla centienus – viņi gribēja, lai atvase iegūst stabilu un nopietnu darbu. Kevins viņos ieklausījās un iestājās universitātē Arhitektūras fakultātē.

Bet liktenis turpināja sūtīt zīmes: reklāmas aģentu ievēroja Kevinu kādā veiksmīgā izrādē uz studentu teātra skatuves. Rezultātā jauneklis pameta universitāti un devās iekarot pasaules kino galvaspilsētu Holivudu.

 

Tomēr viņam nācās pacīnīties par vietu zem saules: sākumā Kevinam deva tikai epizodiskas lomas, piemēram, viņš spēlēja picu piegādātāju seriālā “Santa Barbara”. Bet Sorbo tajā laikā bija jau 28 gadi!

Cits būtu nospļāvies un aizgājis no kino mākslas, lai meklētu veiksmi citā jomā, bet Kevins gaidīja laimīgo loterijas biļeti: 1994. gadā viņš tika uzaicināts galvenajai lomai projektā par pusdievu Herkulesu. Seriāls bija tik veiksmīgs, ka tajā pašā gadā tika uzņemti vēl četri  pilnmetrāžas turpinājumi, bet kopš 1996. gada sākās seriāla “Pārsteidzošie Herkulesa klejojumi” (“Hercules: The Legendary Journeys”), filmēšana kā dēļ aktieris kļuva pazīstams visā pasaulē, tostarp Latvijā.

 

Seriālam bija fenomenāli panākumi, bet Kevins par tiem samaksāja ar savu veselību. Sērijas tika filmētas ārkārtas režīmā, aktieri izpildīja bīstamus trikus, un kādā brīdī Kevinam  ļoti slikti – viņš piedzīvoja trīs insultus pēc kārtas. Patiesība netika atklāta, producenti centās novērst auditorijas uzmanību, iesaistot seriālā jaunus varoņus, un viņiem tas izdevās.

 

 

 

Turpini lasīt šī stāsta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment